Adana Demirspor dünya yıldızını takımın başına getirmek istiyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Adana Demirspor dünya yıldızını takımın başına getirmek istiyor

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İtalyan futbolunun gelmiş geçmiş en büyük stoperlerinden biri olan Fabio Cannavaro, Adana Demirspor'un başına geçebilir. Kluivert'la yolları ayıran Süper Lig ekibinin 1 numaralı teknik direktör adayı Cannavaro.

Patrick Kluivert'ın Adana Demirspor macerası 5 ay sürdü. Lacivert-mavililer, sezon başında Vincenzo Montella'nın yerine teknik direktörlük görevine getirilen Hollandalı çalıştırıcı ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını duyurdu.

Adana Demirspor ile Trendyol Süper Lig'de 14, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde de 6 olmak üzere toplam 20 karşılaşmaya çıkan Patrick Kluivert, bu müsabakalarda 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde etti.

YENİ HOCA CANNAVARO OLUYOR

Süper Lig'in son haftasında konuk ettiği Samsunspor'a 3-1 mağlup olan Adana ekibi, ligde 14 hafta sonunda topladığı 23 puanla 5. sırada yer aldı. 

Yağız Sabuncuoğlu'na göre; Adana Demirspor, Teknik Direktör Fabio Cannavaro’nun durumunu araştırıyor. İki yabancı aday daha var.

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1731703100619002281

FUTBOLU HİNDİSTAN'DA BIRAKTI

İtalyan futbolunun gelmiş geçmiş en büyük stoperlerinden biri olan 48 yaşındaki Cannavaro kariyerinde İnter, Juventus ve Real Madrid gibi takımlarda forma giymişti. 2006 Dünya Kupası zaferinin ardından FIFA'nın Altın Top ödülü verdiği yıldız isim, bu ödülü olan nadir stoperlerden biri olmuştu.

Son olarak Hindistan Ligi'nde top koşturduktan sonra teknik direktörlüğe geçiş yapan Cannavaro'nun ismi bir ara Beşiktaş'la da anılmıştı.

Çin'de Guanzou Evergrande ve TJ Quanijan takımlarında çalışan Fabio Cannavaro, Espanyol'un Çinli patronları tarafından takımın başına getiriliyor. İtalyan hoca, Nisan 2019'dan beri takım çalıştırmıyordu.

Adana Demirspor dünya yıldızını takımın başına getirmek istiyor

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...