Adana Demirspor Jonas Svensson ile yolların ayrıldığını açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Adana Demirspor Jonas Svensson ile yolların ayrıldığını açıkladı

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Adana Demirspor'da sol bek Kevin Rodriguez'den sonra sağ bek Jonas Svensson'la da yollar ayrıldı. Akdeniz ekibinde ara transfer döneminde yaprak dökümü sürüyor. Norveçli futbolcu Beşiktaş'a 2.5 yıllık imza atmak üzere.

Adana Demirspor Norveçli sağ bek Jonas Svensson'la yolların ayrıldığını açıkladı.

Patrick Kluivert'in ardından henüz yeni teknik direktörünü belirlemeyen Akdeniz ekibinde kısa süre içinde Younes Belhanda, Kevin Rodriguez, Gravillion ve Mbaye Niang gibi isimlere de veda edilmişti.

BÜYÜKLERİ KISKANDIRAN TRANSFERDİ

Kulüpten yapılan açıklamada, Svensson'a teşekkür edilerek, "Profesyonel futbolcumuz Jonas Svensson ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Svensson'a kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

30 yaşındaki futbolcu 2021 yazında AZ Alkmaar'dan transfer edilmiş ve Süper Lig'de adından söz ettirmişti.

SVENSSON'UN VEDA SÖZLERİ

Jonas Svensson, Adana Demirspor'a şu sözlerle veda etti:

"Sevgili Adana Demirspor taraftarları, her güzel şeyin bir sonu vardır. Bana gösterdiğiniz destek için hepinize teşekkür ederim. Harika bir yolculuktu. Hem Türkiye’de hem Avrupa’da çok iyi işler yaptık. Ben ve ailem, Adana halkının gösterdiği tüm yardımları ve misafirperverliği asla unutmayacağız.

Ayrıca bu 2,5 yıl boyunca tanıştığım tüm muhteşem oyunculara ve personele de teşekkür etmek istiyorum. Her şeyi mümkün kıldığın için teşekkürler Murat Sancak. Yardımlarınız için Metin Korkmaz, Gökhan Göktürk ve Alper Aslan’a teşekkür ederim. Serkan Damla’ya ve ekibine sezonun geri kalanında başarılar dilerim. Teşekkürler ve sizi asla unutmayacağım."

BEŞİKTAŞ'A TRANSFER OLUYOR

Valentin Rosier'le yollarını ayırmak üzere olan Beşiktaş Fransız sağ bekin yerini Svensson'la doldurmayı planlıyor. Sercan Dikme'nin haberine göre; Siyah-Beyazlı yönetim, Adana Demirspor’la yollarını ayıran Jonas Svensson’la 2.5 yıllık anlaşma sağladı.

Svensson yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeyi imzalayacak. 

Adana Demirspor Jonas Svensson ile yolların ayrıldığını açıkladı

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...