Adana Demirspor, Trabzonspor'u ağırlayacak

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Adana Demirspor, Trabzonspor'u ağırlayacak

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Süper Lig’de sekizinci haftanın açılış maçında Adana Demirspor, Trabzonspor’u ağırlayacak. Ligin en golcü üç takımından ikisinin mücadelesi nefesleri kesecek

Avrupa kupalarının yankıları sürerken, Süper Lig’de de sekizinci hafta geldi çattı. Üst sıraları hedefleyen Adana Demirspor ile Trabzonspor, bu akşam 20.00’de Yeni Adana Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Ligin en golcü üç takımından ikisini karşı karşıya getirecek karşılaşma futbolseverleri bekliyor. Patrick Kluivert ile geride kalan yedi haftada tek mağlubiyet alan ve son iki maçında 4’er golle kazanan ‘Mavi Şimşekler’, sahasında Trabzonspor’u da yenerek çıkışını sürdürmek istiyor.

TRABZON'DA 5 EKSİK

Beşiktaş’ı evinde 3-0 yendikten sonra, Hatayspor karşısında 2-0’dan maçı 3-2 kaybederek şoka uğrayan Nenad Bjelica’nın takımı Trabzonspor ise geçen hafta Pendikspor’u 10 kişi kalmasına rağmen 2-1 yenerek rahat bir nefes aldı. Ligde seri galibiyetler hedefleyen ‘Fırtına’ Adana’dan zaferle dönerek bu adımı başlatmak istiyor. Trabzonspor’da kırmızı kart cezalısı Mendy’nin yanı sıra sakatlıkları bulunan Pepe, Fernandez, Benkovic ve Hüseyin Türkmen forma giyemeyecek.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...