Adana Demirspor'un yeni stoperi İnter altyapılı Andreaw Gravillon oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Adana Demirspor'un yeni stoperi İnter altyapılı Andreaw Gravillon oldu

SPOR Haberleri

Adana Demirspor Nani ve Dorukhan Toköz transferlerinden sonra stopere de Andreaw Gravillon takviyesi yaptı. İnter altyapısından yetişen ve bonservisi Torino'da bulunan 25 yaşındaki Guadeluplu savunma oyuncusu Adana ekibine 3 yıllık imza attı. Güncel piyasa değeri 4 milyon euro olan Gravillon geçen sezon Fransa'da Reims forması giymişti.

Adana Demirspor, 25 yaşındaki stoper Andreaw Gravillon ile anlaştığını duyurdu.

Mavi Şimşekler'den yapılan açıklamada, “Kulübümüz Andreaw Gravillon ile 3 yıllık resmi sözleşme imzalamıştır" denildi.

SAĞ BEKTE DE OYNAYABİLİYOR

25 yaşındaki Guadeluplu defans oyuncusu Andreaw Gravillon henüz 16 yaşındayken Inter altyapısına transfer oldu ve sonrasında Benevento, Pescara, Sassuolo, Ascoli, FC Lorient Stade Reims ve son olarak Torino formalarını giydi.

Stoperin yanı sıra sağ bekte de oynayabilen Gravillon, geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Reims ile 15 maç, kiralık olarak forma giydiği Torino ile ise 7 maç olmak üzere toplamda 22 maça çıkmış ve 5 sarı kart görmüştü.

Adana Demirspor'un yeni stoperi İnter altyapılı Andreaw Gravillon oldu

HAZIRLIK MAÇINDA MANİSA FK 3-2 GALİP

Hazırlık kampını Bolu’da sürdüren Adana Demirspor, Bolu'da kamp çalışmaları devam eden 1.Lig ekibi Manisa FK ile hazırlık maçında karşılaştı. Adana Demirspor’un yeni transferi Luis Nani karşılaşmayı saha kenarından izledi.

https://twitter.com/AdsKulubu/status/1682434852551794711

Karacasu mevkiinde oynanan karşılama bol gollü geçti. 19. dakikada Adana Demirspor Ndiaye ile 1-0 öne geçti. Manisa FK ilk yarının son dakikalarında Oğuz Gürbulak ve Marvin Gakpa’nın golleriye 2-1 öne geçti.

İkinci yarıda da bulduğu gol şansını değerlendiren Manisa FK, Bedirhan Altunbaş’ın fileleri havalandırmasıyla aradaki farkı 2’ye çıkararak durumu 3-1’e getirdi. Golün ardından Adana Demirspor Yusuf Sarı ile bulduğu golle aradaki farkı 1’e indirdi. Maç 3-2’lik skorla bitti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...