Adı Aslan işi destan

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Adı Aslan işi destan

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Sarı kırmızılı temsilcimiz Höjlund’un golüne Zaha’yla karşılık verdi. Aynı oyuncu ManU’yu bir daha öne geçirdi. Kerem tabelayı eşitledi. Penaltı kaçıran İcardi sonrasında zaferi getirdi

ÖMER ÇETİN ENGİN'İN HABERİ - Bildiğimiz Premier Lig futbol genetiğine ManU da sahipti elbette. Yani hızlı, dikine ve dalga dalga gelen, planlı atak futbol. Fakat Galatasaray’da kaliteli ve Avrupa tozu yutmuş ayak sayısı fazla. Okan Hoca yere sağlam basan Kaan’ı da ön liberoda Torreira ile birlikte kullanarak özellikle ilk yarıda bu hücumları iyi yavaşlattı. Rakibin iki numaralı bölgeden ve kanat çıkışlı hızlı hücumlarının temsilcimizce sık sık kesintiye uğradığını gördük.

BİR SATRANÇ OYUNCUSU

Höjlund’un golünde pozisyon hatası yapan Sanchez, Zaha’nın sayısında yaklaşık 60 metrelik pas attı. Sahada olduğu müddet içinde Zaha gözlerin pasını sildi. Dün gece aksayan Tete’nin etkisizliği G.Saray’ın sağ kanadını zaafa uğratırken, Buruk’tan ikinci yarıda satranç hamleleri geldi. Önce Barış sahadaydı. İngiliz ekibi 60’tan sonra baskısını artırdı. Okan Hoca bu defa Oliveira silanı çekti. Orta blokta top tutup rakibi yavaşlattı.

MERTENS'LE ŞAHLANDIK

Davinson Sanchez yenilen ikinci golde ayakta duramadı fakat ilginçtir üçüncü golün asistini de o yaptı. Kerem’in sayısında Cimbom’un atak geliştirme olgunluğu mükemmeldi. Buruk hızı düşen ManU önünde tam zamanında Mertens’i oyuna aldı, ‘üç puan istiyorum’ dedi. 36’lık yıldız bir penaltı aldı, Casemiro’yu kızarttı. Bir tuhaf penaltı daha kaçıran İcardi sonrasında çok şık vuruşuyla zaferi getirdi. Tebrikler Cimbom.

İNGİLİZLERİ YENDİK, MUTLUYUM

Maçın ardından büyük mutluluk yaşayan G.Saray Teknik Direktörü Okan Buruk, “Çok mutluyuz. Grupta ikinci sıradayız. Hedefimiz gruptan çıkmak ve bu iddiamızı ortaya koyduk” derken, “Fakat ana mutluluğumuz bir Türk takımı olarak bir İngiliz takımını evinde yendik. Uzun yıllar hatırlanacak bir zafer oldu. Türk futbolu için önemli bir geceydi. Avrupa Fatihi... Adı üstünde G.Saray’ız. Genlerimizde hep kazanmak var” şeklinde konuştu.

HOCA TARİHE GEÇTİ

Oyuncularıyla gurur duyduğunu söyleyen ve hepsini tek tek tebrik eden Okan Buruk bir yandan da tarihe geçti. Başarılı çalıştırıcı sarı kırmızılıların başında Old Trafford’da galibiyet alan ilk teknik adam oldu. Öte yandan Okan Hoca, Manchester United’ı ikinci defa mağlup etti. Başarılı teknik adam, 2020-2021 sezonunda Başakşehir’de de Manchester United’ı İstanbul’da 2-1 yenmeyi başarmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
osmanlı kartalı 4 Ekim 2023 10:03

içimizi ısıtan güzel bir galibiyet oldu inşallah devamı gelir

Sonraki Haber Yükleniyor...