Ahmet Nur Çebi Murat Sancak’a ateş püskürdü! Şov yapmayı bıraksın

Düzenleyen:
Ahmet Nur Çebi Murat Sancak’a ateş püskürdü! Şov yapmayı bıraksın

SPOR Haberleri

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Beşiktaş maçının ardından şaşırtan açıklamalarda bulunmuştu. Beşiktaş’ı hedef alarak yaptığı açıklamalara, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’den sert tepki geldi. Başkan Çebi, Sancak’ın iddiaları hakkında, "Başkan şov yapmasın" dedi.

Beşiktaş ve Adana Demirspor arasındaki gerilim artıyor. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Beşiktaş maçının ardından, "Hakem camiasının içinde FETÖ bitmedi. Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Şenol Güneş oldu, çok net biliyorum" açıklamalarıyla gündemi adeta sallamıştı. Sancak’ın açıklamalarının ardından Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, ateş püskürdü. 

İşte Çebi'nin açıklamaları:

“HIZINI ALAMIYOR, ŞOV YAPIYOR” 

" Murat Sancak'ın elinde FETÖ ile ilgili ne belge varsa savcılığa gitsin. Sayın Başkan hızını alamıyor, şov yapıyor. Ben bir vatandaş olarak bu konuyu çok merak ediyorum. Neden Beşiktaş maçından sonra isyan etti, daha önceki 25 haftada neden konuşmadı?

“KENDİSİNE BÖYLE BİR GÖREV VERMEDİM” 

Şov bununla da bitmiyor... Murat Sancak maçtan sonra çıkıp 'Şenol Güneş, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü' şeklinde açıklama yaptı. Ben kendisini yönetim kurulunda olduğunu hatırlamıyorum. Kendisine böyle bir görev de vermedim.

“YALAN BİR HABER” 

Beşiktaş'ı ilgilendiren bir konu hakkında, Adana Demirspor Başkanının açıklama yapması hoş olmamıştır. Üstelik yalan bir haber. Biz Şenol Güneş hocamızla ilgili nokta koyduk. Murat Sancak bunu neden yaptığını açıklaması lazım.

“ÖNÜMDE TELEVİZYON KIRIYOR” 

Sayın başkan Murat Sancak bir anda öfkeyle kalkıp televizyonu kırıyor. Böyle bir ortamda önümüzde kalkıp televizyon kırılıyor. Bu tepkiyi bana gösterirseniz taraftar da bize ağıza alınmayacak sözler sarf eder. Bunları esefle karşılıyorum.

“HOCALARI TRABZONA GİDİYOR” 

Beşiktaş ile ilgili konuları pek bilmiyorum ama Adana Demirspor hakkında ilgili size bilgi verebilirim. Hocaları seneye Trabzonspor'a gidiyor. Balotelli, Juventus'a gidiyor.

“PLANINI BİLMEK İSTİYORUM” 

Murat Sancak, maç başlamadan önce başlayan, maçta devam eden, maçtan sonra da maalesef devam eden bir şova dökmüştür işi. Buna ne gerek vardı? Kanal kanal bağlanmak bir şov ise yakışık almadı. Eğer bir plan ise bu planı bilmek istiyorum."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...