Ahmet Nur Çebi'den Galatasaray'a gönderme: Bir gecede Türkiye’ye getirilmiştir!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ahmet Nur Çebi'den Galatasaray'a gönderme: Bir gecede Türkiye’ye getirilmiştir!

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, olağan idari ve mali genel kurul toplantısında genel kurul üyelerine seslendi. Çebi, geçmiş dönemde yapılan transferlere dair Galatasaray'a göndermede bulundu.

Beşiktaş'ta yarın yapılacak seçim öncesi olağan idari ve mali genel kurul toplantısında konuşan Ahmet Nur Çebi, kendi döneminde yapılan transferlerle ilgili Galatasaray'a göndermede bulundu.

Transferlerin hoca tarafından seçilerek aldığını söyleyen Çebi, "Evet, çok üzücü sonuçlar aldık. taraftar üzülürken ben kahroldum. Bu takım, bu oyuncular bir süre sonra yukarıya doğru çıkacaklar ve hak ettikleri değeri bulacaklar. Bunlar hoca tarafından istenilerek getirildi, yok sayamayız. Bunlar Beşiktaş’ın oyuncusudur. Onlara biz değer verelim. Yapılan transferlerle ilgili transfer çalımı söylemleri Temmuz, Ağustos ayında oldu. Gedson, Ghezzal ve Rashica transferleri Galatasaray’ın elinden alınarak bir gece Türkiye’ye getirilmiştir. Bunları hatırlamakta fayda var. Alex ve Pjanic’i taraftar istedi, bunları da getirdik. Bugün gelse herkesin alkışlayacağı Aboubakar getirildi. Başarılı tarafları da konuşalım başarısızlıkları da. Hep başarısızlık yok, yapılan güzel şeyler de var” ifadelerini kullandı.

Ahmet Nur Çebi'den Galatasaray'a gönderme: Bir gecede Türkiye’ye getirilmiştir!

AHMET NUR ÇEBİ: İYİ NİYETLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Mehmet Büyükekşi ile geldiği günden beri mücadele ettiğine vurgu yapan Çebi, şöyle konuştu:

“Ben TFF başkanının avukatı değilim. TFF başkanıyla mücadele eden, Beşiktaş’ın hakkını aramaya çalışan birisiyim ama olanı olmayanı söylemek lazım. Kimse Beşiktaş başkanına da taraftarına da el kaldıramaz, kaldırmadılar da. Ama bunu propaganda olarak kurmak Beşiktaş’ı incitir. Öyle bir şey olsa ben gerekeni yapardım. 5 dakika daha bekleyip içeri girebilirdi. Beşiktaş taraftarını tahrik etmeyip o günkü Lugano maçının sonucuna tesir etmeyebilirdi. TFF başkanını orada iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Ben TFF başkanıyla geldiği günden beri mücadele eden tek kulüp başkanıyım. MHK hakemleri gönderir, sonra geri geldiler. Bunların gitmesi gerektiğini, gelmemeleri gerektiğini, hakem kurulunun baştan aşağı sıfırlanmasını söyleyen bendim. Ben Beşiktaş’ı temsil ediyorum. Bir gün öyle bir gün böyle konuşmadım. Ama diğer kulüpler önce şöyle sonra böyle sonra da gerçekleri kabul ettiler. Beşiktaş başkanı haklıydı dediler. Bunu dedirtmek benim için onur ve gurur kaynağı.”

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...