Ahmet Nur Çebi’den prim dopingi

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Ahmet Nur Çebi’den prim dopingi

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Takımın toparlanması için kasanın ağzını açan siyah beyazlıların patronu, galibiyete 150 biner lira prim dağıtacak

MURAD TAMER'İN HABERİ - Çalkantılı günler yaşayan Beşiktaş’ta sezonun geri kalanı için cumartesi günü Galatasaray’la Rams Park’ta oynanacak maç hayati anlam taşıyor. Bu dev kapışmada elde edilecek galibiyetle takımın öz güveninin yerine geleceğini ve şampiyonluk iddiasının güçleneceğini düşünen siyah beyazlı yönetim kesenin ağzını açtı. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin önerisiyle derbide elde edilecek galibiyet için futbolcuları iştahlandıran büyük bir prim belirlendi.

BURAK HOCA'DAN TEŞEKKÜR

Siyah beyazlı futbolcular, tarihî rakibini deplasmanda mağlup etmesi durumunda 150 biner lira prim kazanacak. Yönetimden gelen prim haberi oyuncular üzerinde doping etkisi yaptı. Teknik sorumlu Burak Yılmaz da takımın böyle bir hamleye ihtiyacı olduğunu belirterek, Başkan Ahmet Nur Çebi’ye teşekkür etti. Öte yandan Başkan Ahmet Nur Çebi’nin bugünden itibaren takımın bütün idmanlarını takip ederek oyunculara moral vereceği öğrenildi. 

BAKHTİYOR AĞIR BASIYOR

Sakatlığı devam eden Salih Uçan’ın derbiye yetişmesinin mümkün olmadığı öğrenildi. Millî futbolcunun yerine Necip Uysal ya da Bakhtiyor Zaynutdinov forma giyecek. Burak Yılmaz’ın, Bakhtiyor’a daha yakın olduğu öğrenildi. Öte yandan kondisyon eksiği bulunan Gedson, derbiye yetişmek için özel çalışmalara devam ediyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...