Ajax teknik direktörlük görevine eski futbolcusu John van ’t Schip'i getirdi

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Ajax teknik direktörlük görevine eski futbolcusu John van ’t Schip'i getirdi

SPOR Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Ajax'ta Maurice Steijn'ın kovulmasının ardından teknik direktörlük görevine John van ’t Schip getirildi 80'lerde 11 yıl Hollanda devinde top koşturan John van ’t Schip'le 2.5 yıllık sözleşme imzalandı.

Eredivisie'de sezona istediği gibi başlayamayan Ajax'ta teknik direktörlük görevine John van ’t Schip getirildi. Amsterdam devinden yapılan açıklamada, 59 yaşındaki Hollandalı teknik direktörle 30 Haziran 2025 tarihine kadar sözleşme imzalandığı belirtildi.

AJAX'TA 11 YIL FORMA GİYDİ

1981-1992 yılları arasında Ajax A Takımı'nda futbolcu olarak forma giyen John van 't Schip, teknik direktörlük kariyerinde ise Twente, Melbourne Heart, Chivas, Melbourne City, PEC Zwolle ve son olarak da 2019-21 yılları arasında Yunanistan Milli Takımı'nda görev yaptı.

https://twitter.com/AFCAjax/status/1718933511497740613

Tarihinin en kötü dönemlerinden birini geçiren Ajax, 10 haftası geride kalan Eredivisie'de 8 maçta topladığı 5 puanla son sırada yer alıyor. Kırmızı-Beyazlılar geçtiğimiz pazar günü PSV'den 5 yemişti.

Ajax, alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Maurice Steijn ile yollarını ayırmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...