Alexander Djiku: Türkiye'nin en çok taraftara sahip kulübü Fenerbahçe

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Alexander Djiku: Türkiye'nin en çok taraftara sahip kulübü Fenerbahçe

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fenerbahçe'nin Ganalı stoperi Djiku, "Türkiye'nin en çok taraftara sahip kulübü olduğumuzu düşünüyorum" dedi. 29 yaşındaki futbolcu Sarı-Lacivertliler'e geliş sebebini anlattı.

Fenerbahçe'nin geçen yaz Fransa'nın Strasbourg kulübünden bedavaya transfer ettiği Ganalı stoper Alexander Djiku, İtalyan medyasına verdiği röportajda, Sarı-Lacivertliler'i tercih sebebini anlattı.

4 sezonluk Strasbourg kariyerinin ardından haziran ayında boşa çıkan 29 yaşındaki futbolcu, "Birçok kulüp senin peşindeydi. Neden Fenerbahçe?" sorusuna şu cevabı verdi:

"KARİYERİM İÇİN DOĞRU HAMLE"

"Sunulan proje bizi heyecanlandırdı. Dzeko, Tadic, Fred, Livakovic gibi harika isimlerle sözleşme imzalayarak ultra rekabetçi bir takım oluşturmak istediklerini bize anlattılar. Fenerbahçe'den geçen birçok oyuncunun daha büyük kulüplerde yer aldığını gördük. Napoli'ye imza atan Kim Min-Jae'yi, Real Madrid'e imza atan Arda Güler'i ve Sevilla'ya giden Simon Kjaer'i örnek gösterebilirim. Kariyerim için doğru bir sıçrama olacak."

"EN ÇOK TARAFTAR FENERBAHÇE'DE"

Alexander Djiku, Fenerbahçe'nin Türkiye'de en çok taraftarı olan kulüp olduğunu savundu:

"kariyerim boyunca harika atmosferlerde oynadım ancak burası gerçekten bir adım önde. Gerçekten inanılmaz bir coşku var. Bunu anlamak için mutlaka deneyimlemeniz gerekir. Başta Fenerbahçe olmak üzere her yerde çok sayıda taraftar var. Türkiye'nin en çok taraftara sahip kulübü olduğumuzu düşünüyorum."

Alexander Djiku: Türkiye'nin en çok taraftara sahip kulübü Fenerbahçe

Djiku bu sezon Süper Lig'de 9 maça çıktı, 1 de gol attı.

KARAGÜMRÜK MAÇINDA RİSKE EDİLMEYEBİLİR

Fenerabahçe'de sakatlıktan dönen Fred ve Djiku, Fatih Karagümrük maçında riske edilmeyebilir. Maçtan bir gün önce iki ismin de son durumuna bakılacak ve karar verilecek.

Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki Sarı-Lacivertliler, Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında pazar günün Fatih Karagümrük ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...