Ali Koç yaylım ateşi açtı: Bu çeteyi çökerteceğiz

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Ali Koç yaylım ateşi açtı: Bu çeteyi çökerteceğiz

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Hakem hatalarından, asılsız suçlamalardan, adaletsizlikten dert yanan Koç; TFF, MHK ve Galatasaray’a ateş püskürürken MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu’na da sert sözlerle yüklendi.

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunda Ali Koç fırtınası esti. Cuma gününden yapacağı açıklamaların sinyalini veren Koç deyim yerindeyse yaylı ateşine tuttu. Konuşmasına “İsmail Kartal’ın PDFK’ya sevki bardağı taşıran son damla oldu” diye başlayan Koç, “Onun arkasında o kadar çok bilgi, belge var ki artık yeter dedik. Bu iş için şampiyonluk kadar mücadele edeceğiz. Devlete, TFF’ye, her yere çağrı yapıyoruz; kimse kılını kıpırdatmıyor. Fenerbahçe olarak bu mücadeleyi sonuna kadar yapacağız. Bu çeteyi çökerteceğiz” dedi.

YENİ SUSURLUK OLMASIN

Kemal Yılmaz’ın istifasına değinen Ali Koç, “Bırakma gerekçeleri Fenerbahçe’ye karşı kurulan düzenin deşifresiydi. Bu mektup bile hakemlik müessesini dibinden değiştirecek etkidedir” ifadesinde bulundu. “Son altı günde yaşananlar başka bir ülkede yaşansa yer yerinden oynardı” diyen Koç, “Bakalım bizim ülkemizde her zamanki gibi görmezden gelip normalleştirilecek mi? Ya da bu yaşananlar Türk futbolunun Susurluk’u olacak mı? Kadir Sağlam, Koray Gençerler, Alper Ulusoy... Bunlardan kurtulmadan bu futbol kurtulmaz” dedi.

HAKARET DEĞİL GERÇEK

VAR kayıtlarıyla ilgili kendisine ulaşan bir görüntü olmadığının altını çizen Ali Koç; Leyla-Hakan Ceylan çiftinin boşanma sebebinin araştırılması isteyen Koç  “İzmirli hakem grubunu UEFA’ya ve IFAB’a şikayet edeceğiz” çıkışında bulundu. Ali Koç, MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu için de “Karakteri zayıf, omurgasız. Bu bir gerçek, yorum değil, bu bilgi. Bu arkadaş mevki, makam seviyor. Onun için verilen her görevi yerine getirir. O da Ege Bölgesi’nden, Denizlili. Kim bunun başı kardeşim, Tolga Özkalfa ortaya çıkıyor” dedi.

BAŞINIZ ÖNE EĞİLMESİN

Fenerbahçe camiası Trabzonspor yenilgisinin şokunu yaşarken, İsmail Kartal oyuncularını teselli etti. Soyunma odasındaki sessizliği “Başınızı kaldırın” sözleriyle bozan Kartal, “Kalemize gelen her şut gol oldu. Önemli bir maçı kaybettik. Ama sadece bir maç kaybettik. Bu bir iş kazası. Geride kaldı. Üzülecek vaktimiz yok. Şimdi hatalarımızdan ders alıp daha güçlü bir şekilde ilerleme zamanı. Bu takımın ligi domine edecek ve hedeflerine ulaşacak gücü var” diye konuştu.

SİZE İNANCIM SONSUZ

Ludogorets deplasmanı hazırlıklarına da vakit kaybetmeyen başlayan sarı lacivertlilerin dün sabahki idmanı öncesi de İsmail Hoca, takıma bir konuşma yaptı. “Size inancım sonsuz” vurgusu yapan tecrübeli çalıştırıcı, “Buraya kadar maç maç geldik. Bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz. Önemli olan şu an nerede olduğumuz değil sezonu nerede bitirdiğimiz. Zirveyi geri almak için savaşacağız ve bunu da başaracağız. Siz de inancınızı ve disiplininizi koruyun” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...