Ali Koç'tan Mesut Özil sorusuna net cevap: Çocuk oyuncağı değil

Düzenleyen:
Ali Koç'tan Mesut Özil sorusuna net cevap: Çocuk oyuncağı değil

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Mesut Özil'den Ozan Tufan'a, Pereira'dan Aykut Kocaman'a dair her konuya netlik getirdi. Cevaplarıyla hem camiayı aydınlattı hem de kendi içini döktü.

Emin ULUÇ

Kongre üyeleriyle bir araya gelen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yine önemli açıklamalarda bulundu. Kuruçeşme Divan’da gerçekleşen iftar buluşmasında Başkan kendisine yöneltilen sorulara net cevaplar verdi.

"BÖYLE BİR PLANIMIZ YOK"

"Derbi öncesi Mesut Özil affedilecek mi?" diye merak edenlere, "Bu karar çocuk oyuncağı değil. Henüz kendileriyle konuşmadım. Ancak şu anda böyle bir planımız yok. Aslolan Fenerbahçe" sözleriyle gündemin bu olmadığını hatırlattı.

Watford’da oynamayan Ozan Tufan’ı diri tutmak için geri aldıklarını dile getiren Koç "Onu çok seviyorum ama İngiltere’ye giden ve kötü dönen bir Ozan var" diyerek eleştirdi.

KOCAMAN PİŞMANLIK

Oynadıkları futbolla büyüyen Kim ve Crespo’ya gelen tekliflere değinen Ali Koç, "Kim’in çok ciddi talipleri var. Roma 14 milyon avro verip alamamıştı. Bize piyango oldu. Ben hâlen şaşkınım, nasıl bize geldi" yorumu yaparken "Crespo için İspanya’dan önemli bir teklif aldık. Umarım bir daha olmaz, çünkü kafası yine karışır" dedi.

Başkan, Avrupa radarındaki Altay için ise "Sözleşmesini yenileyeceğiz. Onu bırakmayacağız" açıklaması yaptı. Pereira’nın güzel bir miras bıraktığını söyleyen Koç "En büyük hatam Aykut Kocaman’la yolları ayırmak oldu" itirafında bulundu.

Ali Koç'tan Mesut Özil sorusuna net cevap: Çocuk oyuncağı değil
Mesut Özil, 27 Ocak 2021'de Fenerbahçe'ye imza atmıştı.

"DURUM ÇOK İYİ DEĞİL"

UEFA’yla FFP toplantısının henüz gerçekleşmediğini söyleyen Ali Koç "Bizden kötü durumda olan kulüpler var ancak durumumuz da çok iyi değil" dedi. Koç, yayın ihalesinde Saran’ın teklifine daha sıcak baktıklarını belirtirken "Mevcut gelirlerle transfer zor. Temmuzda 150 milyon lira ödememiz var" diye konuştu.

KENAN EVREN BEKLEMEDE

Fenerbahçe’nin uzun uğraşlar sonunda aldığı Kenan Evren Lisesi arazisiyle ilgili karar henüz netleşmedi. Başkan Ali Koç "Arazide ne yapacağımıza 12 ila 18 aya kadar karar vereceğiz" dedi. Koç, Migros’la ayrılığı da, "Tribün ismi Kuzey olarak değişti. Stadın altındaki mağaza da boşaltılıyor" sözleriyle duyurdu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...