Andrea Pirlo A Milli Takım kampında Merih Demiral'la hasret giderdi

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Andrea Pirlo A Milli Takım kampında Merih Demiral'la hasret giderdi

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

2020-21 sezonunda Serie A devi Juventus'u çalıştıran Andrea Pirlo'nun takımda en çok güvendiği isimlerden biri de Merih Demiral'dı... İtalyan teknik adam Karagümrük transferi sonrası A Milli Takım'ın İzmir kampını ziyaret etti.

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, A Milli Takım kampını ziyaret etti. İstanbul'un Kırmızı-Siyahlı kulübü tarafından dün açıklanan 43 yaşındaki çalıştırıcı, İtalya'dan tanıdığı Hakan Çalhanoğlu ve eski öğrencisi Merih Demiral'la hasret giderdi.

İZMİR'DE KADINLAR FİNALİNİ İZLEDİ

2020-21 sezonunda Serie A devi Juventus'u çalıştıran Andrea Pirlo'nun takımda en çok güvendiği isimlerden biri de Merih Demiral'dı... Juve yönetimi tarafından Pirlo'nun görevine son verilmiş, Merih de Atalanta'ya satılınca ikilinin yolları ayrılmıştı.

Dünyaca ünlü İtalyan teknik direktör Andrea Pirlo'nun Türkiye'de çalışacak olmasına en çok Merih sevindi. Fatih Karagümrük'e imza attıktan sonra Fatih Karagümrük ile ALG Spor arasında oynanan Turkcell Kadınlar Süper Ligi final maçını izlemek için İzmir'e giden Pirlo, A Milli Takımımızın kamp yaptığı oteli ziyaret etti.

Merih Demiral da ziyarette çekilen bu fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...