Andrea Pirlo: Trabzonspor'un Fenerbahçe galibiyeti sonrası konsantrasyon kaybı yaşayacağını biliyorduk

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un 8 maçlık yenilmezlik serisine son veren Karagümrük'te 4 maçlık galibiyet hasreti sona erdi. Teknik direktör Andrea Pirlo, "Fenerbahçe’ye karşı çok önemli, bir galibiyet aldılar. Büyük bir konsantrasyon ile o maça çıkacaklarını biliyorduk" diyerek maça nasıl hazırlandıklarını anlattı.

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında Fatih Karagümrük, konuk ettiği Trabzonspor’u 4-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, şunları söyledi:

"OYUN VAR SONUÇ YOKTU"

“İyi bir takım ruhuyla buraya geldik. Maçı da isteyen bir durumdaydık. Önceki maçlarda da iyi oyun sergilememize rağmen istediğimiz sonuçları alamıyorduk. Bugün iyi bir oyunla, iyi bir takıma karşı 3 puan aldık."

“Fenerbahçe’ye karşı çok önemli, bir galibiyet aldılar. Büyük bir konsantrasyon ile o maça çıkacaklarını biliyorduk. O galibiyet sonrası biraz konsantre kaybı yaşayacaklarını da biliyordum. Bu konu üstünden gittim ve bu konuda sıkıntı çekebileceklerini düşündüm."

"Bu maçın kazanacağımızı hissediyorduk. Antalya maçından gelen bir istek vardı, Adana Demirspor maçında istediğimiz sonucu alamadık. Bu 3 puan, bu havayı da katlayacağımız bir 3 puan oldu. Gelecek için adım adım bakacağız, kaliteli bir takıma sahibiz."

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1608191745854169088  

https://twitter.com/karagumruk_sk/status/1608179325559345159

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...