Ankaragücü'nü deplasmanda mağlup eden Medipol Başakşehir gol yediğine üzülüyor!

Düzenleyen:
Ankaragücü'nü deplasmanda mağlup eden Medipol Başakşehir gol yediğine üzülüyor!

SPOR Haberleri

Medipol Başakşehir'e Ankaragücü de dur diyemedi... 8. haftada başkentin Sarı-Lacivertli ekibine konuk olan Emre Belözoğlu'nun takımı zorlu deplasmanda 1-2 galip geldi. İlk 6 maçında kalesinde gol görmeyen Medipol Başakşehir'e sezonun ilk golünü eski futbolcusu Tolga Ciğerci attı.

Medipol Başakşehir deplasmanda Ankaragücü'nü 1-2 mağlup ederek puanını 17'ye yükseltti. Tek galibiyette kalan başkent ekibi 7 maçta 4 puan toplayabildi.

ANKARAGÜCÜ - MEDİPOL BAŞAKŞEHİR (1-2) ÖZET İZLE

Stat: Eryaman

Hakemler: Arda Kardeşler, Kamil Çetin, Gökhan Barcın

MKE Ankaragücü: Gökhan Akkan, Oğuz Ceylan, Radakovic, Mujakic, Yasin Güreler, Taylan Antalyalı (Dk. 86 Macheda), Tolga Ciğerci (Dk. 86 Atakan Rıdvan Çankaya), Emre Kılınç (Dk. 73 Ariyibi), Pedrinho (Dk. 73 Zahid), Beridze (Dk. 86 Jese), Sowe

Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Ömer Ali Şahiner, Touba, Ndayishimiye, Hasan Ali Kaldırım (Dk. 85 Lima), Biglia, Aleksic (Dk. 56 Deniz Türüç), Berkay Özcan (Dk. 84 Caiçara), Traore, Chouiar (Dk. 56 Serdar Gürler), Okaka (Dk. 77 Keny)

Goller: Dk. 3 Okaka, Dk. 81 Deniz Türüç (Medipol Başakşehir), Dk. 55 Tolga Ciğerci (Penaltıdan) (MKE Ankaragücü)

Sarı kartlar: Dk. 28 Ömer Ali Şahiner, Dk. 78 Keny (Medipol Başahşehir), Dk. 57 Tolga Ciğerci (MKE Ankaragücü)

Ankaragücü'nü deplasmanda mağlup eden Medipol Başakşehir gol yediğine üzülüyor!

EMRE BELÖZOĞLU: GÖRECE DÜŞÜŞTEYİZ

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında MKE Ankaragücü’ne karşı aldıkları 2-1’lik galibiyeti değerlendiren Medipol Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu, şunları söyledi:

"Kazanmak istediğimizi maçtan önce de söylemiştim. Kazandığımız için mutluyuz. Oyunun genel bölümünden memnun olmadığımı söylemek zorundayım. Ankaragücü iyi mücadele etti. Bizim takımımız iyi mücadele etti ama saha içi organizasyon olarak sezon başının biraz gerisinde gibi görünüyoruz son 2 haftadır özellikle. Bunu düzeltmek için çalışmaya devam edeceğiz. Oyundan genel hatlarıyla memnun değilim. Oyuncu değişikliklerimiz çok ama önemli katkılar verdi. Bundan dolayı da oyuna giren arkadaşları tebrik ediyorum. Kazanmak güzel ama kazanırken de hatalarımızdan ders çıkarmak gerektiğini düşünüyorum."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...