Antalyaspor'un gururu oldu: Sabri Gülel'e Kulüpler Birliği’nde Başkan Yardımcılığı görevi verildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Antalyaspor'un gururu oldu: Sabri Gülel'e Kulüpler Birliği’nde Başkan Yardımcılığı görevi verildi

SPOR Haberleri

Ali Koç'un başkanlığını yaptığı Kulüpler Birliği'nde başkan yardımcısı seçimi yapıldı. Göreve oy birliğiyle Antalyaspor Başkanı Sabri Gülel getirildi. Hasan Akıncıoğlu'ndan sonra ilk kez bir Antalyaspor Başkanı Kulüpler Birliği'nde önemli bir görev üstlendi.

Başkanlığını Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un yaptığı,Kulüpler Birliği'nde alınan önemli karar açıklandı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, FTA Antalyaspor Başkanı Sabri Gülel, Kulüpler Birliği’nde Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.  20 Süper Lig kulübünün başkanlarının yer aldığı Kulüpler Birliği’nin önceki gün yapılan yönetim kurulu toplantısında, Başkan Ali Koç’un önerisi ve 9 yönetim kurulu asil üyesinin oy birliği ile Antalyaspor Başkanı Sabri Gülel, Başkan Yardımcılığı görevi ile önemli bir sorumluluğu üstlendi.

ANTALYASPOR'DA İKİNCİ KEZ

Daha önce 2010-2012 yılları arasında Antalyaspor Başkanlığı yaptığı dönemde başkan yardımcılığı görevinde bulunan Hasan Akıncıoğlu’ndan sonra ilk kez bir Antalyaspor başkanı, Kulüpler Birliği’nde böylesine önemli bir görevi üstlenmiş oldu.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...