Arda Güler Real Madrid kariyerine peş peşe üzücü haberlerle başladı! Katalan medyasından çarpıcı iddia...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Arda Güler Real Madrid kariyerine peş peşe üzücü haberlerle başladı! Katalan medyasından çarpıcı iddia...

SPOR Haberleri

Real Madrid'in sezon öncesi hazırlık kampında dizinden sakatlanan milli futbolcu Arda Güler'in sözleşmesini ocak ayına dondurabileceği iddia edildi. İspanyol devi, Fenerbahçe'den 20 milyon euro bonservis + bonuslar karşılığı kadrosuna kattığı Arda Güler için önemli bir karara imza atabilir.

Barcelona merkezli spor gazetesi Mundo Deportivo, Arda Güler'in diz sakatlığı nedeniyle ameliyatsız tedavisinin yaklaşık 3 ay süreceğini, Real Madrid'in de kontenjan için milli futbolcunun sözleşmesini ocak ayına dondurabileceğini öne sürdü.

18 yaşındaki futbolcu menisküs sakatlığı nedeniyle ameliyat olması durumunda ise en az 5 ay sahalardan uzak kalacak.

HENÜZ FORMA GİYEMEDİ

Bu durumun Arda Güler'in ocak ayına kadar oynayamayacağı anlamına geliyor. Real Madrid'den konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı ancak Katalan medyası ABD'deki hazırlık kampında yaşanan sakatlığı trajedi olarak ele alıyor.

Arda Güler İspanyol devinde hazırlık maçlarında da süre alamamıştı.

https://twitter.com/ertemsener/status/1685543894136594433

ARDA GÜLER'İN SAKATLIĞI NE DURUMDA?

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in sağ diz iç menisküsünde sakatlık tespit edilmişti. İspanyol doktor Pedro Luis Ripoll, takım kampından ayrılmak zorunda kalan milli futbolcunun sakatlığı hakkında görüş paylaştı.

Oyuncunun sakatlığının 3 veya 5 aylık tedavi gerektirebileceğini söyleyen Dr. Pedro Luis Ripoll, menisküs sakatlığını şöyle anlattı:

"Arda Güler'in menisküs sakatlığı ciddiyse, menisküsün dikilmesi gerekir. Bu da 5 aylık tedavi gerektirir. Eğer menisküs sakatlığı ciddi değilse, alternatif yöntemlerle tedavi süreci 3 ayı bulur."

MADRİD'E DÖNMÜŞTÜ

Arda Güler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün takım arkadaşlarımla sahada olmak isterdim ama tedavi sürecimi hızlandırmak ve bir an önce hazır olmak için Madrid'e dönüyorum. Desteğiniz için teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Arda Güler Real Madrid kariyerine peş peşe üzücü haberlerle başladı! Katalan medyasından çarpıcı iddia...

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...