Arda Güler Real Madrid - Villarreal maçında sahada! Sakatlıktan kesin dönüş...

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Arda Güler Real Madrid - Villarreal maçında sahada! Sakatlıktan kesin dönüş...

Spor Haberleri  / Anadolu Ajansı

Real Madrid kariyeri sakatlık sorunlarıyla başlayan ve ilk resmi maçına henüz çıkamayan Arda Güler'in dönüş tarihi belli oldu. 18 yaşındaki Türk yıldızın son durumunu Carlo Ancelotti paylaştı.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in yıl sonunda ya da ocak ayı başında oynamaya hazır duruma geleceğini söyledi.

Ancelotti, La Liga'da yarın deplasmanda oynayacakları Real Betis maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında Arda Güler konusuna da değindi.

EN GEÇ OCAK BAŞINDA SAHADA

Real Madrid'e geldiğinden bu yana yaşadığı sakatlık sorunlarından dolayı henüz oynama şansı bulamayan Arda Güler ile ilgili bir soruya, İtalyan teknik direktör, "Güler, iyileşme sürecine son aşamada. Gelecek haftadan itibaren yoğun antrenmanlara başlayacak. Yıl sonundaki ya da ocak başındaki maçlara hazır olur." dedi.

TEK SAKAT ARDA GÜLER DEĞİL

Ancelotti, sakatlık sorununun sadece Arda için değil her futbolcuda aynı olduğunu, "çok fazla sabır ve zaman gerektiğini" söyleyerek, mevcut durumda takımda Jude Bellingham, Vinicius, Eduardo Camavinga, Aurelien Tchouameni, Eder Militao ve Thibaut Courtois gibi diğer sakat futbolcuların da olduğunu hatırlattı.

ARDA GÜLER SAKATLIK GEÇMİŞİ

Real Madrid'e geldiğinde sezon öncesi kamp sırasında ilk sağ dizinden sakatlanan ve 14 Ağustos’ta ameliyat olan Arda Güler, iyileştikten kısa bir süre sonra 26 Eylül’de bu kez sol ayak arka adalesinden sakatlanmıştı.

Eflatun beyazlı formayı giymeye hazırlandığı anda, 10 Kasım'da bir kez daha sakatlanan milli futbolcu, şu anda takımdan ayrı olarak kondisyon ağırlıklı antrenmanlar yürütüyor.

Arda Güler Real Madrid - Villarreal maçında sahada! Sakatlıktan kesin dönüş...

https://twitter.com/realmadrid/status/1733138697418158180

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...