Arda Güler'e İspanyol basınından büyük övgü! 'Büyüsünü gösteriyor'

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Arda Güler'e İspanyol basınından büyük övgü! 'Büyüsünü gösteriyor'

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Real Madrid forması giyen Arda Güler'in Macaristan maçında gösterdiği performans İspanyol basınından büyük beğendi topladı. İspanyol gazeteler yıldız futbolcunun performansını manşetlerine taşıdı.

A Milli Takım, hazırlık karşılaşmasında Macaristan'a 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın 2.yarısında oyuna dahil olan Arda Güler, performansıyla İspanyollardan tam not aldı. İspanyol basını, Arda Güler'in performansını manşetlerine taşıdı.

AS: GÜLER BÜYÜSÜNÜ GÖSTERİYOR

"Vincenzo Montella, Macaristan mağlubiyetinde yeteneğinin bir kısmını ortaya koyma fırsatı bulan Madridli oyuncuya 30 dakika süre tanıdı. Arda sağ kanatta görev yaptı."

Arda Güler'e İspanyol basınından büyük övgü! 'Büyüsünü gösteriyor' - 1. Resim

MARCA: TÜRKİYE'NİN MACARİSTAN MAĞLUBİYETİNDE ARDA GÜLER'DEN GÜZEL DAKİKALAR

"İkinci yarıda oyuna giren Arda Güler, son 30 dakikada güzel duygular bıraktı. Beraberlik golü için şansı yakaladı ama değerlendiremedi. Güler, bir şut çekti, 6 ikili mücadele kazandı ve paslarında yüzde 77'lik isabet oranı elde etti."

MUNDO DEPORTİVO: REAL MADRİDLİ GÜLER BUDAPEŞTE'DE MACARİSTAN'A MEYDAN OKUYAMADI

"Vincenzo Montella, maçın bitimine yarım saat kala Real Madrid'in 19 yaşındaki hücum oyuncusu Arda Güler'i oyuna aldı. 2 korner kullanan Arda, kaleye 1 şut çekti. Real Madridli oyuncunun varlığı Montella'nın takımının hücumuna daha fazla dinamizm kazandırdı. Arda Güler, her duran topu kullandı ve yaptığı ortalar tehdit oluşturdu ancak değerlendirilemedi"

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...