Arnaut Danjuma Tottenham Hotspur'da! Satın alma opsiyonuyla kiralık

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Arnaut Danjuma Tottenham Hotspur'da! Satın alma opsiyonuyla kiralık

SPOR Haberleri

Premier League'de ilk 4 mücadelesi veren Tottenham Hotspur, kadrosunu Arnaut Danjuma ile güçlendirdi. Londra ekibinden yapılan açıklamada, 25 yaşındaki Hollandalı forvetin sezon sonuna kadar kiralandığı belirtildi. Tottenham'ın satın alma opsiyonu 35 milyon euro...

Tottenham Hotspur, Villarreal'in geçen sezonki Şampiyonlar Ligi başarısındaki kilit isimlerden Arnaut Danjuma'yı sezon sonuna kadar kiraladı.

Villarreal öncesi PSV, NEC Nijmegen, Club Brugge ve Bournemouth kulüplerinde oynayan Danjuma, Hollanda Milli Takımı formasını 6 kez giydi.

https://twitter.com/Danjuma/status/1618259865499205632 

Arnaut Danjuma Tottenham Hotspur'da! Satın alma opsiyonuyla kiralık

HARRY KANE'DEN BİR REKOR DAHA

Premier League’in 21. haftasında Tottenham dün deplasmanda Fulham 0-1 mağlup etti. Tottenham’ın tek golü 45. dakikada Harry Kane’den geldi.

Tottenham formasıyla ligde toplamda 415 maçta 266 gole ulaşan Kane, böylelikle kulüp efsanesi Jimmy Greaves’in 'kulüp tarihinin en golcü oyuncusu' unvanına da ortak oldu. Greaves, 379 müsabakada bu başarıyı elde etmişti. Önümüzdeki hafta Harry Kane, Manchester City ile oynanacak karşılaşmada gol atması halinde ise Tottenham tarihinin en golcü oyuncusu olacak.

Harry Kane, Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası’nda da İngiltere formasıyla 2 gole atarak, bu sezon oynadığı tüm kulvarlarda toplamda 35 maçta 20 gol, 3 asistlik performans gösterdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...