Atletico Madrid ile Juventus'un Enes Ünal yarışı! Getafe'nin kararı bekleniyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Atletico Madrid ile Juventus'un Enes Ünal yarışı! Getafe'nin kararı bekleniyor

SPOR Haberleri

La Liga'da geçen sezon attığı gollerle Getafe'yi kümede tutan ve gollerine bu sezon da devam eden Enes Ünal'ın ismi Atletico Madrid ile anılıyor. İspanya basını, 25 yaşındaki milli santrfor için Madrid devinin yanı sıra Juventus'un da resmi teklif yaptığını ve Getafe'nin kararının beklendiğini yazdı.

A Milli Takım'daki etkisiz performansının tersine La Liga'nın elit golcüleri arasında yer alan Enes Ünal, ara transferin gözde isimlerinden biri oldu. Getafe'nin 25 milyon euroluk Türk yıldızı için Atletico Madrid ve Juventus kapıyı çaldı.

AS'ta yer alan habere göre; Cunha'dan memnun olmayan Atletico Madrid, Enes Ünal'ı kadrosuna katmak için Getafe ile görüşmelere başladı. İtalyan devi Juventus'un da resmi teklifini ilettiği ve cevap beklediği yazıldı.

SİMEONE'Yİ ETKİLEDİĞİ MAÇ

Enes Ünal geçen sezon La Liga'nın 24. haftasında oynanan Madrid derbisinde Atletico Madrid sahasında Getafe'yi 4-3 yenerken 2 gol atmıştı. Enes Ünal, 2020 yılında 9 milyon euro karşılığında Getafe'ye transfer olmuştu.

25 yaşındaki milli futbolcu bu sezon 14 La Liga maçında 4 gol, 2 asistlik skor katkısı sağladı.

Enes Ünal eğer Atletico Madrid'e imza atarsa Arda Turan ve Emre Belözoğlu'ndan sonra Atletcio Madrid forması giymiş 3. Türk futbolcu olacak.

Atletico Madrid ile Juventus'un Enes Ünal yarışı! Getafe'nin kararı bekleniyor

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...