Avrupa maçı öncesi bıçaklı saldırı! Taraftarlar gasp edildi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Avrupa maçı öncesi bıçaklı saldırı! Taraftarlar gasp edildi

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

UEFA Avrupa Ligi'nde Roma'nın Brighton'ı konuk edeceği maç öncesinde iki taraftarın bıçaklı saldırıya uğradığı öğrenildi. Saldırıya uğrayan kişilerin maçı takip etmek için İtalya'ya gelen 2 İngiliz taraftar olduğu öğrenildi.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda oynanacak olan Roma-Brighton maçı öncesinde 2 İngiliz taraftarın bıçaklanarak gasp edildiği öğrenildi.

Olayın Roma şehrindeki Monti bölgesinde yaşandığı kaydedildi. İtalyan basınında yer alan bilgilere göre, söz konusu bıçaklı saldırı gece saatlerinde gerçekleşti. Olay yerine yakın olan bir restaurant sahibi yaralanan taraftarlara ilk yardımı yaptı.

BIÇAKLANARAK GASP EDİLDİLER

La Repubblica'da yer alan habere göre, darp edilen taraftarların bacaklarından bıçaklandığı, cüzdanları ve pasaportlarının çalındığı belirtildi.

Avrupa maçı öncesi bıçaklı saldırı! Taraftarlar gasp edildi - 1. Resim

UYANIK OLUN MESAJI

Brighton taraftarlara verdiği uyarıcı mesajda şu ifadeleri kullanmıştı:

"Uyanık olun. Önlemler alın ve kesinlikle seyahat sigortası yaptırın ve kulübün bayraklarını ve renklerini göstererek şehirde dolaşmaktan kaçının."

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...