Avrupa'daki temsilcilerimizin muhtemel rakipleri belli oldu

- Güncelleme:
Avrupa'daki temsilcilerimizin muhtemel rakipleri belli oldu

SPOR Haberleri

Dev arenada Galatasaray’a daha zayıf takımlar çıkarken Konferans’taki ekiplerimize güçlü rakipler geldi

İsviçre’nin Nyon’daki merkezinde dün kura çekimi vardı. Şampiyonlar Ligi’nde play-off turunun kuraları çekildi. Üçüncü ön elemedeki temsilcimiz Galatasaray, turu geçmesi durumunda Klaksvik (Faroe Adaları)-Molde (Norveç) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Play-off turu ilk maçları 22-23 Ağustos, rövanşları ise 29-30 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Sarı kırmızılılar eğer elenirse yoluna Avrupa Ligi’nde devam edecek ve play-off turunda rakip Karabağ-HJK Helsinki eşleşmesinin galibi olacak.

KONFERANS ZORLU

Avrupa Konferans Ligi’nde play-off turu kura çekimi de yapıldı. Temsilcimiz Adana Demirspor,  Olimpiakos-Genk eşleşmesinin galibi; Beşiktaş, Aris-Dinamo Kiev eşleşmesinin galibi ve Fenerbahçe de Twente-Riga eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Play-off turunda ilk karşılaşmalar 24 Ağustos, rövanşları ise 31 Ağustos’ta oynanacak. Tabii ki öncelikle Adana Demirspor’un Osijek’i, Beşiktaş Neftçi Bakü’yü, Fenerbahçe’nin Maribor’u elemesi gerekiyor. Temsilcilerimiz ilk maçlarını bu perşembe oynayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...