Aykut Kocaman'dan Ali Koç'a: Samimi bulmuyorum, bu denklemin içinde asla olmayacağım

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Aykut Kocaman'dan Ali Koç'a: Samimi bulmuyorum, bu denklemin içinde asla olmayacağım

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Yeniden göreve geleceği iddia edilen Kocaman, Ali Koç'a karşı "Samimi bulmuyorum" çıkışında bulundu.

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un ayrılığı sonrası göreve geleceği iddia edilen Aykut Kocaman, kulüp başkanı Ali Koç hakkında dikkat çekici ifadeler kullandı.

Sports Digitale Youtube kanalına konuşan Kocaman, "Şu anda Fenerbahçe'nin antrenör aradığı günde konuşmalarımız denk geldi. Ben, bu denklemin içinde asla olmadım ve olmayacağım da zaten. Onu söylüyorum. Bu konuşmalar, tamamen ve tamamen son 1-1.5 yıldır çeşitli şekilde konuştuğumuz şeylerin biraz zamanı da geldi sezon sonunda konuşalım şeklinde yaptığımız dönemsel bir şey oldu. Çünkü ufak tefek bir takım konularda en azından bugüne kadarki birikimlerimle bir şeyleri anlatmaya çalışırken son 1.5 yıldır kendime yarattığım huzur ortamının içinde sarsılmak istemiyorum yani. Durup dururken değmeyecek ağızların sonuçta malzemesi olmak istemiyorum. Esas derdim bu. Böyle bir şey yok. Bu söyleyeceklerim de bu şekilde anlaşılırsa sevinirim" ifadelerini kullandı.

Aykut Kocaman'dan Ali Koç'a: Samimi bulmuyorum, bu denklemin içinde asla olmayacağım

AYKUT KOCAMAN'DAN ALİ KOÇ'A: SAMİMİ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM

Ali Koç'un 2017-18 sezonu sonunda kendisini göndermeyi hata olarak gördüğüne ilişkin sözlerine değinen Aykut Kocaman, "Buradan şimdi tekrar oraya gidiyorum. Ali Bey'in 'Aykut Kocaman'ı göndermek hataydı' sözlerinin artık çok samimi olduğunu düşünmüyorum. Çünkü şundan dolayı söylüyorum eğer böyle olsaydı, bu büyük hata, ben, Hasan için de geçerli. Ben bu takımın en önemli kaybının Hasan Çetinkaya olduğunu düşünüyorum. Hafıza taşıması lazım bu kulüplerin. Şunun adamı, bunun adamı, şöyle, böyle diye olmaz. Bunlar zaten çok ağır suçlamalar. Bizim gibi insanlar da her yerde söylediğim gibi bulunduğumuz kulübe, her kulübe büyük aidiyet duygusuyla sahip çıkmaya çalıştık ki Fenerbahçe'de bunun farklı olması mümkün değildi. Hasan için de geçerliydi. Çünkü Ali Bey, Hasan için de aynısını söyledi. 'Pek çok taşı yerinden oynatmamız gerekiyordu' dedi. Ben bunun çok samimi olduğunu düşünmüyorum" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...