Balotelli olay çıkardı mı? Yunus Akgün'den cevap

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Balotelli olay çıkardı mı? Yunus Akgün'den cevap

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Adana Demirspor'un milli yıldızı Yunus Akgün'den Mario Balotelli açıklaması...

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Balotelli'nin Yunus Akgün'ü dövdüğü yönündeki haberimiz üzerine Yunus Akgün'le Instagram'da canlı yayın yaptı. 

Galatasaray'dan iki sezondur kiralanan ve A Milli Takım'a kadar yükselen 21 yaşındaki futbolcu,  "Ayıp böyle haberlerin olması. Boş işler... Takımda Balotelli ile en iyi anlaşan benim" dedi.

Murat Sancak ise "Galatasaray maçı öncesi ortalığı karıştırmaya çalışıyorlar" ifadesini kullandı.

Balotelli olay çıkardı mı? Yunus Akgün'den cevap

GALATASARAY - ADANA DEMİRSPOR MAÇI PAZARTESİ GÜNÜ

Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray ile Adana Demirspor karşı karşıya gelecek. NEF Stadyumu'ndaki maç pazartesi günü saat 20.00'da başlayacak.

Dört maçtır mağlup olan Akdeniz ekibi, Sarı-Kırmızılılar'ı deplasmanda mağlup etmek istiyor. Teknik direktör Vincenzo Montella'nın bir süredir antrenmanlara çıkmayan Balotelli konusundaki kararı merakla bekleniyor.

Yunus Akgün'ün ise kiralık geldiği Galatasaray'a gelecek sezon geri dönmesi bekleniyor. Başarılı futbolcu bu sezon Süper Lig'de 7 gol, 8 asistlik müthiş bir performans sergileyerek piyasa değerini 5.5 milyon euroya yükseltti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...