Bayern Münih, Filistin paylaşımı yapan Mazraoui'ye sahip çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Bayern Münih, Filistin paylaşımı yapan Mazraoui'ye sahip çıktı

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Son dakika haberleri... Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih, sosyal medyadan Filistin için paylaşım yapan Faslı oyuncusu Noussair Mazraoui için açıklama yaptı.

Bayern Münih, yaptığı Filistin paylaşımıyla Almanya'da gündem olan Noussair Mazraoui'ye sahip çıkarak oyuncunun takımda kalacağını açıkladı.

Kulübün CEO'su Jan-Christian Dreesen, 25 yaşındaki futbolcuyla yaptığı sosyal medya paylaşımı hakkında detaylı bir görüşme gerçekleştirildiğini belirterek, "Noussair Mazraoui, barışsever bir kişi olarak terör ve savaşı kesinlikle reddettiğini bize inandırıcı bir şekilde ifade etmiştir. Paylaşımlarının rahatsızlığa yol açmış olmasından dolayı üzüntü duymaktadır." ifadelerini kullandı.

Bayern Münih, Filistin paylaşımı yapan Mazraoui'ye sahip çıktı

MAZRAOUI NE DEMİŞTİ?

Bild gazetesine açıklama yapan Mazraoui, şu ifadeleri kullandı:

"Kendimi ve neyi savunduğumu açıklamak zorunda kalmam gerçekten hayal kırıklığı oluşturuyor. Dışarıda binlerce masum insanın öldürüldüğü bir durum var. Benim duruşum, bu dünyada barış ve adalet için çalışacağımdır. Bu da her türlü teröre, nefrete ve şiddete karşı olacağım anlamına geliyor. Bu yüzden neden benim hakkımda tam tersi düşünüldüğünü ve neden nefret dolu gruplarla ilişkilendirildiğimi anlamıyorum. Kontrolden çıkan bu korkunç çatışma nedeniyle her gün masum insanlar öldürülüyor. Hepimiz buna karşı olmalı ve buna karşı sesimizi yükseltmeliyiz. Bu insanlık dışı bir durum."

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...