Benzema da emekliler kervanına girdi! Bir daha milli formayı terletmeyecek...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Benzema da emekliler kervanına girdi! Bir daha milli formayı terletmeyecek...

SPOR Haberleri

Luka Modric'in ardından bir futbol efsanesi daha milli takım kariyerini sonlandırdı. Karim Benzema, Fransa Milli Takımı'nı bıraktığını açıkladı.

Dünyanın en iyi futbolcuları arasında gösterilen ve Ballon d'Or ödüllü Cezayir asıllı Fransız oyuncu Karim Benzama, futbolseverleri üzecek bir gelişmeyi açıkladı. Benzema, Fransa Milli Takımı'nı bıraktığını duyurdu.

"HİKAYEMİ YAZDIM VE ARTIK BİTTİ!"

Fransız yıldız Karim Benzema, 35. yaş gününde Fransa Milli Takımı'nı bıraktığını açıkladı. Konu ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan forvet oyuncusu, "Bugün olduğum yere gelmek için çok çabaladım. Hatalar da yaptım ve bununla gurur duyuyorum! Hikayemi yazdım ve artık bitti" sözlerine yer verdi.

Benzema da emekliler kervanına girdi! Bir daha milli formayı terletmeyecek...
Benzema, Ekim ayında düzenlenen törende, yılın futbolcusuna verilen Altın Top (Ballon d'Or) ödülünü, kazanmıştı.

MİLLİ FORMAYI 97 KEZ GİYDİ

2022 yılını başarılarla dolu geçiren ve Ballon d'Or ödülünün de sahibi olan Benzema, 97 kez giydiği milli formayla 37 gole imza atarken, 2021 yılında Fransa Milli Takımı ile UEFA Uluslar Ligi kupasını kazandı.

(İHA)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...