Bertuğ Yıldırım Rennes'de! Hatayspor'dan Fransa ligine santrfor ihracatı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Bertuğ Yıldırım Rennes'de! Hatayspor'dan Fransa ligine santrfor ihracatı

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

Hatayspor'un genç golcüsü Bertuğ Yıldırım Ligue 1 ekiplerinden Rennes'e transfer oluyor. Hatayspor 21 yaşındaki santrforu yaklaşık 5 milyon euro bonservisle Fransız ekibine sattı. Volkan Demirel'in takımı sol beke ise Napoli'nin eski futbolcusu Faouzi Ghoulam'ı transfer etti.

Hatayspor'un genç golcüsü Bertuğ Yıldırım, Fransa'nın güçlü kulüplerinden Rennes'e transfer oluyor. Fransız medyasında çıkan haberlere göre; Hatayspor ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan 21 yaşındaki golcünün transferinin 31 Ağustos'a kadar duyurulması bekleniyor.

VOLKAN DEMİREL'İN PRENSİ

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in ilk 11'de oynattığı ve her fırsatta övdüğü Bertuğ, Rennes'de forma giyen ikinci Türk futbolcu olacak. Fransız takımı, 2021 yılında Kayserispor'dan transfer ettiği kaleci Doğan Alemdar'ı bu yaz Ligue 2 ekibi Troyes'a kiralık olarak göndermişti.

https://twitter.com/yagosabuncuoglu/status/1696520295694405883

"YERLİ HAALAND" DENDİ

Sarıyer altyapısından yetişen 2002 doğumlu Bertuğ Yıldırım, 2021 yazında Hatayspor'a transfer olmuştu. Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle Hatayspor'un geçen sezon ligden çekilmesi üzerine Antalyaspor'a kiralık olarak oynadı.

Kırmızı beyazlı takımda 13 maçta 2 gol, 1 asistle oynayan Bertuğ, bu sezon geri döndüğü Hatayspor'da ise 3 maçta 1 gole imza attı.

Bertuğ Yıldırım Rennes'de! Hatayspor'dan Fransa ligine santrfor ihracatı

Volkan Demirel genç santraforu için "Yerli Haaland" benzetmesi yapmıştı.

FAOUCİ GHOULAM HATAYSPOR'DA

Atakaş Hatayspor, Cezayirli sol bek Faouzi Ghoulam'ı kadrosuna kattı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre Hatayspor, uzun yıllar İtalya ekibi Napoli forması giyen, son olarak da Fransa takımı Angers'de top koşturan 32 yaşındaki Ghoulam ile anlaştı.

Cezayirli futbolcuyla 1+1 yıllık sözleşme imzalandı. Sağlık kontrolünden geçen Ghoulam, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bireysel çalışmalara başladı.

https://twitter.com/Hatayspor_FK/status/1696194694324126197

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...