Beşiktaş aradığı golcüyü Ukrayna’da buldu! Savaştan kaçıp Türkiye’ye geliyor

Düzenleyen: / Kaynak: Akşam
Beşiktaş aradığı golcüyü Ukrayna’da buldu! Savaştan kaçıp Türkiye’ye geliyor

SPOR Haberleri  / Akşam

Sezon sonunda Batshuayi'yle yolları ayıracak olan Beşiktaş, aradığı golcüyü Ukrayna’da buldu. Ukrayna’nın Dnipro takımında forma giyen Artem Dovbyk’e ile görüşmelere başlayan Siyah-Beyazlı ekip, yıldız golcünün savaştan dolayı teklife sıcak baktığını belirtti. Bu sezon 17 maça çıkan ve 14 gol ve 5 asist yapan Dovbyk, ülkesindeki işgalden dolayı Türkiye’ye gelmek istediğini söyledi.

Bir türlü istediği golcüyü bulamayan Beşiktaş, yeni sezonun kadro planlamasını şimdiden yapmaya başladı. Siyah-Beyazlılar, Ukrayna’da gol krallığına oynayan Artem Dovbyk'ı renklerine bağlamak için harekete geçti. Yıldız golcü ile görüşmelere başlayan yönetim, futbolcunun savaştan dolayı Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığını belirtti. 

GÖRÜŞMELER BAŞLADI 

Ukrayna Ligi’nin Dnipro takımında forma giyen Artem Dovbyk, bu sezon çıktığı 17 maçta 14 gol 5 asistlik performansıyla dev kulüplerin dikkatini çekti. Ukraynalı golcü için harekete geçen Beşiktaş, Dnipro takımı ile görüşmelere başladı. Ukrayna’da yaşanan savaştan dolayı Dovbyk'in kariyeri için transfere sıcak baktığı belirtildi. 

Beşiktaş aradığı golcüyü Ukrayna’da buldu! Savaştan kaçıp Türkiye’ye geliyorArtem Dovbyk

“TÜRKİYE İLE İYİ İLİŞKİLERİMİZ VAR” 

Ukraynalı yıldız golcünün menajeri geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada ise "Türkiye'de iyi ilişkilerimiz var. Yazın Trabzonspor'un teklifi vardı. Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe onu izledi. Avrupa'nın da 5 büyük liginden bazı takımlar Dovbyk'le ilgileniyor." demişti.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Akşam
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...