Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat: Avrupa'nın 1 numarası olacağız, 2 yıldız yolda

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat: Avrupa'nın 1 numarası olacağız, 2 yıldız yolda

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat, Türkiye Gazetesi yazarı Hasan Sarıçiçek'in sorularını cevapladı. Serdal Adalı ile yarışacak olan Arat, Siyah-beyazlıları, Avrupa'nın en iddialı takımları arasına taşıyacaklarını öne sürdü.

ÖZEL RÖPORTAJ - HASAN SARIÇİÇEK

Aralık ayındaki seçime hazırlanan Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat, iddialı açıklamalarda bulundu.

İşte Arat'ın o açıklamaları:

BEŞİKTAŞ ÇOK BÜYÜK AİLE

''Beşiktaş, tarihi, misyonu, insan ve taşınır taşınmaz kaynaklarıyla Türk sporunun tartışmasız en önemli ailesi ve en büyük markasıdır. Bunun ne anlama geldiğini yeri ve zamanı geldiğinde ne denli büyük bir güce dönüştüğünü herkes görecektir. Hasan Arat ve yönetimi olarak söz veriyoruz, Beşiktaş'ı Avrupa'da 1 numara yapacağız! Bu hak edilmiş saygınlığı ve ağırlığı sağlayıp, Beşiktaş'ı baş sayfalara taşımak en birinci vazifemiz!''

Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat: Avrupa'nın 1 numarası olacağız, 2 yıldız yolda

YÖNETİM POLİTİKASI DEĞİŞECEK

''Beşiktaş kulübü olarak dökme suyla değirmenin dönmediği son 20 yılda maalesef ağır bedeller ödenerek test edildi. Divanda açıklanan borç; 6 milyar 696 milyon 974 bin TL. Sürekli açık veren anlayış ve yönetim politikasıyla ödenebilir bir durum değil bu hâl. Bu köhne, zararlı ve faydasız anlayış tez elden değişmeli! Bu sistem ile gelişip, büyümek imkansız. Kararlıyız. Hem zihniyeti hem de yönetim anlayışını değiştireceğiz. Başka çare yok!''

MAKRO PROJELERE SAHİBİZ

''Herkesin saygı duyacağı ve Beşiktaşlılara rekabet anlamında uluslararası gururlar yaşatacak holding gibi bir yönetim kurduk. Hepsi çok değerli ve kendi sektörlerinde çok başarılı olan Beşiktaş sevdalısı insanlar. Bu kadro, kulübün geleceğini ipotekli olmaktan kurtaracak ve Beşiktaş'ı şahlandıracak vizyon ile makro projelere sahip. Günü geldiğinde o projelerin ne kadar faydalı olacağını herkes görecek ve ülke sporuna model olacağız.''

İNSANLARIN CEBİNE BAKMIYORUZ

"Yurt içi ve yurt dışı sürekli dolaşıyorum. En çok muhatap olduğum soru; 'Yönetime girecekler kulübe ne kadar ödeyecek?' Bu sorudan rahatsız oluyorum. Biz ne kimsenin cebine ne de servetine bakıyoruz. Sadece, yönetime girecek arkadaşların aklına, projesine, yönetim kabiliyetine ve Beşiktaş'ı Avrupa'nın en önemli kulüpleri arasına sokacak hangi katkıyı sağlayacağına bakıyoruz.'' 

KENDİ YILDIZIMIZI ÜRETECEĞİZ

"Uluslararası alandaki spor birikimim ve kurduğum inanılmaz dostluklar çok önemli. Beşiktaş'ı finansal anlamda rahatlatacak yeni sponsorlar, yeni gelir kalemleri ve asli işimiz olan sportif başarıda Rıza Çalımbay, Ali Gültiken, Feyyaz Uçar, Ziya Doğan gibi kendi yıldızını kendi  üreten bir sistemi derhal hayata geçireceğiz. Sadece futbolda değil diğer branşlarda da çok önemli yeniliklere imza atacağız."

Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat: Avrupa'nın 1 numarası olacağız, 2 yıldız yolda


Teknik direktör kim olacak?

"Rıza Çalımbay bu kulübün sembol ismi ve efsanesidir. Başarılı olduğu sürece devam eder ancak uluslararası rekabette söz konusu Beşiktaş'ın başarısı olduğunda tercihler farklılaşabilir. Buna herkesin de rızası olur."

Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat: Avrupa'nın 1 numarası olacağız, 2 yıldız yolda

Chelsea'nin sahibi Todd Boehly  ve PSG'nin sahibi Nasser Al-Khelaifi

Hangi yıldızlar gelecek?

''Şu anda çok önemli iki oyuncu ile prensipte anlaştık. Esas olan pahalı değil Beşiktaş'ın bütçesine uygun transfer politikasıdır. Bundan taviz vermeyeceğiz."

Hedefler!

ŞAMPİYONLUK TABİİ Kİ..

"Beşiktaş bir yarışa katılıyorsa Kartal'a şampiyonluk yakışır. Yönetim olarak her alanda şampiyon olacak iddialı yapı ve kadroyu mutlaka kuracağız. Yönetim kabiliyetimiz ve tecrübemiz bunun için yeterli."

Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat: Avrupa'nın 1 numarası olacağız, 2 yıldız yolda

HER SENE ÜÇ FUTBOLCU

"Eğitime ve altyapıya öncelik vereceğiz. Her sezon U-21 takımından A takıma en az üç oyuncu taşınacak. Şimdiden o üç ismi belirledik bile. Eğitim önemli. Altyapı hocalarımızı uluslararası seminerlere göndereceğiz."

https://twitter.com/Turkiye_Spor/status/1725411454340223225

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...