Beşiktaş KAP’a bildirdi Karadeniz ekibi imza attırdı! Gedson resmen Rizespor'da

Düzenleyen:
Beşiktaş KAP’a bildirdi Karadeniz ekibi imza attırdı! Gedson resmen Rizespor'da

SPOR Haberleri

Sezon başından beri Galatasaray’ın transfer listesinde olan Gedson Fernandes, sürpriz bir şekilde Beşiktaş’a transfer olmuştu. Portekizli yıldızın transferini KAP’a bildiren Siyah-Beyazlı ekip Çaykur Rizespor’un hamlesiyle neye uğradığını şaşırdı. Gedson, 6 aylığına Çaykur Rizespor’a kiralandı.

Galatasaray’ın elinden alarak Gedson Fernandes’i kadrosuna katan Beşiktaş, sürpriz bir haberle adeta yıkıldı. Portekizli yıldızın transferini KAP’a bildiren Siyah-Beyazlı ekip, Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor’un hamlesiyle elinden kaçırdı. 

KAP’A BİLDİRİLDİ 

Gedson transferinde sona gelen Beşiktaş, "GedSoon" notu ile taraftarlara seslendi. Transferini duyurduktan sonra KAP’a bildirim yapan Siyah-Beyazlı ekip, Gedson Fernandes için 6 milyon euro bonservis ödemesi yapacak. Bu bedel 5 yıla yayıldı. Portekizli futbolcu ile 4+1 yıllık sözleşme imzalandı.

Beşiktaş KAP’a bildirdi Karadeniz ekibi imza attırdı! Gedson resmen Rizespor'daKAP'a bildirildi.

RİZESPOR’A KİRALANDI 

Beşiktaş’a gitmesi beklenen Gedson, Çaykur Rizespor’a 6 aylığına kiralandı. Karadeniz ekibi Portekizli yıldızı özel uçakla getirdi. Yıldız futbolcu uçağın içinde Rize çayı ile paylaşımda bulundu. 

Beşiktaş KAP’a bildirdi Karadeniz ekibi imza attırdı! Gedson resmen Rizespor'daGedson Fernandes'in paylaşımı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...