Beşiktaş - Lugano maçına doğru... Şenol Güneş: Gedson Fernandes'in bileği döndü!

Düzenleyen: / Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
- Güncelleme:

SPOR Haberleri  / İHLAS Haber Ajansı

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'na Club Brugge'la deplasmanda 1-1 berabere kalarak başlayan Beşiktaş, 2. maçında İsviçre'nin Lugano takımı ağırlıyor. Yarınki maç öncesi basın toplantısında konuşan teknik direktör Şenol Güneş, Gedson Fernandes'in iki maç daha oynamayacağını açıkladı.

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu ikinci maçında Beşiktaş, yarın Beşiktaş Stadyumu’nda saat 19.45’te İsviçre temsilcisi Lugano’yla karşılaşacak. Maç öncesi Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Gedson Fernandes'ten kötü haber verdi.

Sakatlığı nedeniyle son iki maçı kaçıran Portekizli yıldız orta saha iki maç daha yok. Takımdaki eksikler hakkında da bilgi veren Güneş, “Dün idmanın son bölümünde Fernandes’in bileği döndü. O yarın ve pazar günü bizimle olmayacak. Rebic dün idmana katıldı, onda sorun yok. Mert Günok da yarın bizimle olmayacak” şeklinde konuştu.

İSVİÇRE'NİN KUPA ŞAMPİYONU

Güneş yarın ki maç için ise şunları söyledi:

“Kupa şampiyonu olarak geldiler. Bu yıl da geçen seneki takımın devamı olarak uyumlu bir takım. 21 yabancı, 4-5 milli oyuncuları var. İyi bir kadro yapıları var. Dinamik bir takım, kompakt oynuyorlar. İlginç bir takım. Kendi oyunlarını oynamaya çalışıyorlar. Savunmada da iyi kapanıp, kazandığı toplarla hızlı çıkan bir takım. Biz de kendi sahamızda kazanmak istiyoruz. Zaten her maça kazanmak için çıkıyoruz.

Ligde kayıp puanlarımız var. Konferans Ligi’nde ilk maçta daha üstün oyunumuz olmasına rağmen berabere kaldığımız bir maç. Dolayısıyla yarınki maç çok önem arz ediyor. Bizim de iyi oyuna ve kazanmaya ihtiyacımız var. Yarın da böyle olacağını düşünüyorum. Grupta sonra oynayacağımız 3 maçta, liderlik savaşı verilecek. O yüzden bu maçı kazanmalıyız."

https://twitter.com/Besiktas/status/1709463471325118567

TRABZONSPOR VE ADANA DEMİRSPOR YENİLGİLERİ

Trabzonspor ve Adana Demirspor mağlubiyetlerine de değinen tecrübeli teknik adam, “Takım olarak kaybettiğimiz puanlar sebebiyle direncimizi kaybeden takım olamayız. Bunu maç içerisinde bölüm bölüm yaşayan takım olarak bunu doğru bulmuyoruz. Ayağa kalkacak bir takımız. Bunu gösterecek gücümüz var. Zaman zaman taraftarımızın da psikolojik direncinin kaybettiğini hissediyorum. Trabzonspor ve Adana Demirspor maçında çok gol yiyerek kaybettik. Gole kadar normal giden, golden sonra dağılan bir takım, bizim oyunumuz değil.

Taraftarın beklediği coşkulu, maç kazanan takımı göstermek zorundayız. Oynayan oynamayan oyuncuları da kazanmak zorundayız. Performans dalgalanmalarını da görüyoruz. Bu zor dönemi taraftarla beraber, kendi içimizde konuşarak, inanarak atlatacağımızı düşünüyorum. Daha güçlü, daha mutlu olmak istiyorsak daha çok çalışacağız” diye konuştu.

Beşiktaş - Lugano maçına doğru... Şenol Güneş: Gedson Fernandes'in bileği döndü!

Lugano maçında da kale Ersin Destanoğlu'na emanet.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHLAS Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...