Beşiktaş revire döndü! Aboubakar ve Cenk Tosun'dan kötü haber

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Beşiktaş revire döndü! Aboubakar ve Cenk Tosun'dan kötü haber

SPOR Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Bu sezon sakatlıklardan müzdarip olan Beşiktaş'a kötü haberler gelmeye devam ediyor. Beşiktaş'tan yapılan açıklamaya göre, forvet oyuncuları Aboubakar ve Cenk Tosun sakatlandı.

Bu sezon hem Trendyol Süper Lig'de hem de UEFA Konferans Ligi'nde istediği sonuçları alamayan Beşiktaş'ta sorunlar bitmiyor. Teknik Direktör Şenol Güneş'in istifasından sonra 'Olağanüstü Kongre' kararı alan Beşiktaş'ta yeni başkanın kim olacağı merak edilirken, alınan 2-1'lik Bodo Glimpt mağlubiyeti sonrası Burak Yılmaz'da görevinden istifa etti. Kötü sonuçlar ve camiadaki belirsizlik Beşiktaş'ta moralleri bozarken sakatlık sorunu da Beşiktaş'ın bu sezon canını yakan konuların başında geliyor.

Beşiktaş'ta sağlık ekibi, Aboubakar ve Cenk Tosun'un sakatlandığını açıkladı.

Beşiktaş'tan yapılan açıklama şu şekilde:

ABOUBAKAR SAKATLANDI

Futbol A Takımımızın UEFA Konferans Ligi’nde Bodo/Glimt ile oynadığı müsabakanın öncesinde yapılan ısınma sırasında sağ uyluk arkasında ağrı hisseden Vincent Aboubakar’ın Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde uyluk arka adalesinde (biseps femoris) gerilme ve kanama tespit edilmiştir.

CENK TOSUN SAKATLANDI

Futbol A Takımımızın UEFA Konferans Ligi’nde Bodo/Glimt ile oynadığı müsabakanın ardından sağ uyluk arka kısmında ağrı hisseden futbolcumuz Cenk Tosun’un Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde yapılan MR görüntülemesinde uyluk arka adalesinde (biseps femoris) gerilme ve ödem tespit edilmiştir. Vincent Aboubakar ile Cenk Tosun'un tedavilerine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır.

https://twitter.com/Besiktas/status/1722917765827252603

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...