Beşiktaş son transferi Daniel Amartey'i duyurdu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Beşiktaş son transferi Daniel Amartey'i duyurdu

SPOR Haberleri

Beşiktaş transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Siyah beyazlı kulüp son olarak kadrosuna kattığı Daniel Amartey'i resmen duyurdu.

Talip oldukları Halil Dervişoğlu'nu son anda Galatasaray'a kaptıran siyah-beyazlı kulüp, taraftarının çok istediği Dusan Tadic ile de hayal kırıklığı yaşamıştı. Brezilyalı stoper Lyanco'yu İstanbul'a getiren kulüp bugün bir şok da onla yaşlamıştı. Lyanco’nun yapılan sağlık kontrollerinde oyuncunun diz kıkırdağında erime ve menisküsünde sakatlık çıktı. Transfer çalışmalarında taraftarını fazlası ile üzen Beşiktaş yönetimi bir kez daha atağa geçti ve Ganalı futbolcu Daniel Amartey'i kadrosuna kattı.

AMARTEY'İ RESMEN DUYURDULAR

Siyah-beyazlılar, yeni sezon kadro yapılanması kapsamında transferlerini sürdürüyor. Ganalı futbolcu Amartey'i kadrosuna katan Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "Kulübümüz, 2023-2024 sezonu transfer çalışmaları kapsamında Ganalı defans oyuncusu Daniel Amartey’le sözleşme imzaladı. Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Daniel Amartey’e şanlı formamızla üstün başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız" denildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...