Beşiktaş stopere Barcelona'dan Samuel Umtiti'yi istedi, 3 futbolcunun durumunu sordu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Beşiktaş stopere Barcelona'dan Samuel Umtiti'yi istedi, 3 futbolcunun durumunu sordu

SPOR Haberleri

Beşiktaş yönetimi stoper transferi için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Siyah-Beyazlılar'ın gelecek sezonki kadrosunda mevcut kadrodan yalnızca iki stoper kalıyor. Bu yüzden transferde öncelik stoper bölgesi. Sözleşmesi biten Welinton ve takımdan ayrılmak isteyen Romain Saiss yerine en az iki stoper alınacak. Bu isimlerden ilki Barcelona'nın bir dönem 70 milyon euro fiyat biçilen futbolcusu...

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı'nın dünkü Barcelona ziyaretinin ardından İspanyol basını detaylara ulaştı. Relevo'nun haberine göre; bu görüşmede Katalan takımından ayrılacak oyuncuların transfer durumu görüşüldü.

İLK HEDEF SAMUEL UMTİTİ

Beşiktaş'ın Barça'dan istediğ ilk Samuel Umtiti... 2016 yazında Lyon'dan 25 milyon euroya transfer edilen 29 yaşındaki stoper, geçen sezon Serie A ekibi Lecce'de kiralık oynamış ve başarılı bir sezon geçirmişti. Barcelona'yla 2026 yılına kadar sözleşmesi buluna Fransız futbolcuya eski takımı Lyon da talip.

Görüşmede Sergino Dest ve Alex Collado'nun isimlerinin de masaya yatırıldı. Dest geçen sezonu Milan'da kiralık olarak geçirdi. 22 yaşındaki ABD'li sağ bek, Serie A'da sadece 8 maçta forma giyebildi.

Beşiktaş stopere Barcelona'dan Samuel Umtiti'yi istedi, 3 futbolcunun durumunu sordu

Franck Kessie

FRANCK KESSİE'NİN DURUMU SORULDU

Geride kalan sezonda Elche'de kiralık olarak oynayan 24 yaşındaki sağ açık Alex Collado'ya Yunanistan'dan talipler olduğu ifade edildi. İspanyol futbolcu, La Liga'da 15 maçta 1 gol, 1 asistle oynadı.

Ceyhun Kazancı, Barcelona'nın bir yıl önce Milan'dan bonservissiz kadrosuna kattığı yıldız orta saha Franck Kessie'nin durumu hakkında da bilgi aldı. Birçok İngiliz takımının da gündeminde olan 26 yaşındaki Fildişi Sahilili oyuncunun transferi, yüksek maaşı ve takımda kalma arzusu nedeniyle zor görünüyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...