Beşiktaş yönetimi yeni yıldız için rekor fiyat! Genç Semih 50 milyon Euro

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Beşiktaş’ta yüzleri gülümseten tek isim olan Semih Kılıçsoy sezon sonu yuvadan uçmaya hazırlanıyor. Siyah beyazlı yönetimin ise Semih için şu anda 50 milyon avroluk bonservis beklentisi olduğu öğrenildi.

MURAD TAMER'İN HABERİ -  Avrupa devlerinden birine transfer olması beklenen, şimdiden B. Dortmund ve Tottenham'ın talip olduğu 18 yaşındaki oyuncu rekorları altüst etmeye hazırlanıyor.

ABDÜLKADİR ÖRNEĞİ

Beşiktaş’ın çok kötü geçen sezonunda yüzleri gülümseten tek isim olan Semih Kılıçsoy sezon sonu yuvadan uçmaya hazırlanıyor. Siyah beyazlı yönetim, genç oyuncu için Avrupa’dan gelen ilgiyi sezon sonunda değerlendirme kararı aldı. Sebebi ise Abdülkadir Ömür örneği... Geçtiğimiz günlerde Hull City’ye 2,5 milyon avroya transfer olan millî oyuncuya iki sezon önce Manchester City’den gelen 23 milyon avroluk teklif ‘erken’ olması gerekçesiyle reddedilmişti. 

DERSLERE BAŞLADI

Semih Kılıçsoy için şimdiden Borussia Dortmund ve Tottenham Hotspur’un ilgisi olduğu biliniyor. Genç oyuncu EURO 2024’te forma giyip başarılı olursa bonservis bedeli astronomik boyutlara ulaşabilir. Siyah beyazlı yönetimin ise Semih için şu anda 50 milyon avroluk bonservis beklentisi olduğu öğrenildi. Öte yandan yıldız oyuncunun kendisini geliştirmek için diksiyon ve medya eğitiminin yanı sıra özel öğretmen eşliğinde İngilizce dersi aldığı öğrenildi. 

EN PAHALI TÜRK OLACAK MI?

Süper Lig'den Avrupa'ya en yüksek bedelle transfer olma rekoru 23 milyon avro ile Cenk Tosun'a ait. Semih Kılıçsoy yönetimin belirlediği bonservis bedeline yaklaşsa bile Atletico Madrid'den 41 milyon avro karşılığında Barcelona'ya transfer olan Arda Turan'ı da geçmiş olacak. 

KARTAL'A ÜÇLÜ MÜJDE

Sakatlıklardan çok çeken Beşiktaş'a iyi haberler geldi. Rashica, Salih ve Svensson sakatlıklarını atlatıp dünkü antrenmanda takımla birlikte çalışmalara başladı. Ghezzal ve Tayfur Bingöl'ün sakatlıkları ise devam ediyor.

SÜPER LİG PROGRAMI BEŞİKTAŞ- G.SARAY DERBİSİ 3 MART'TA

Süper Lig’de 27, 28, 29 ve 30. hafta programları belli oldu. 28. haftadaki Beşiktaş-Galatasaray derbisi 3 Mart Pazar günü 19.00’da Tüpraş Stadı’nda oynanacak. 30. haftadaki Trabzonspor-Fenerbahçe mücadelesi ise 17 Mart Pazar günü saat 20.30’da Papara Park’ta.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...