Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Beşiktaş'a Ankara'da coşkulu karşılama

Beşiktaş'a Ankara'da coşkulu karşılama
Başlık ResmiBesiktas'a Ankara'da coskulu karsilama

Liverpool'u eleyerek son 16 turuna kalan Beşiktaş, Süper Lig'in 22. haftasında yarın Balıkesirspor ile oynayacağı maç için Ankara'ya geldi.

Kaydet
|
Balıkesirspor'u Osmanlı Stadı'nda konuk edecek siyah-beyazlıları, Ankara Esenboğa Havalimanı'nda bir grup taraftar karşıladı. İç hatlar terminali çıkışında meşale yakıp tezahüratta bulunan taraftarlar, Liverpool'a attığı golle Beşiktaş'ın tur atlamasında önemli rol oynayan Tolgay Arslan ile Senegalli golcü Demba Ba ve teknik direktör Slaven Bilic'e yoğun ilgi gösterdi. Kafile, daha sonra güvenlik önlemleri altında konaklayacağı otele geçti.

Ankara'ya giden siyah beyazlı kafilede; Başkan Fikret Orman, Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, Futbol Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları ve Futbol A Takımı'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar yer aldı.
Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.