Beşiktaş'a bir şok daha! Yardımcı antrenör Topraktepe de koronaya yakalandı

Düzenleyen:
Beşiktaş'a bir şok daha! Yardımcı antrenör Topraktepe de koronaya yakalandı

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta, teknik direktör Karavele ve 5 futbolcunun ardından yardımcı antrenör Serdar Topraktepe'nin de Covid-19 testi pozitif çıktı.

Süper Lig'de ikinci yarının başlamasının ardından, Beşiktaş'tan art arda koronavirüs haberleri geliyor. Pazar günü Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan siyah-beyazlı ekipte; 5 futbolcunun yanı sıra, antrenör Önder Karaveli ve yardımcı antrenör Serdar Topraktepe de Covid-19'a yakalandı.

RİZE MAÇINDA TAKIMIN BAŞINA FUTBOL AKADEMİSİ ANTRENÖRLERİNDE OKTA ÇIKACAK
Beşiktaş Futbol Takımı'nda yardımcı antrenör Serdar Topraktepe'nin yeni tip koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığı duyuruldu.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, koronavirüs testi pozitif sonuçlanan Topraktepe'nin izolasyon ve tedavi süreçlerine başlandığı belirtildi.

Açıklamada, teknik sorumlu Önder Karaveli'nin ardından Serdar Topraktepe'nin de Covid-19 testinin pozitif sonuçlanmasıyla, Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında yarın Çaykur Rizespor ile yapacağı maça futbol akademisi antrenörlerinden Halim Okta yönetiminde çıkacağı kaydedildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...