Beşiktaş’ın hocası Fernando Santos zaferden emin: Derbiyi biz kazanacağız

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Beşiktaş’ın hocası Fernando Santos zaferden emin: Derbiyi biz kazanacağız

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Gedson’un cezalı olmasına aldırış etmeyen Beşktaş’ın teknik patronu iddali: Yerine oynayacak kişi eğer benim istediklerimi yaparsa derbide sıkıntı çekmeyeceğiz…

MURAD TAMER'İN HABERİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos dünkü idman öncesinde basın mensuplarıyla bir sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Galatasaray maçı öncesi Gedson Fernandes’in cezalı olduğu hatırlatılınca Portekizli teknik adam, “Gedson yok diye eksik oynamayacağız. Derbide 11 kişi olacağız. Benim için önemli olan takım. Gedson’un yerine biri oynayacak ve benim istediklerimi yaparsa sıkıntı olmayacak. Derbide kazanan biz olacağız. Bireysel olarak hiçbir oyuncuyu değerlendirmek istemiyorum, çünkü diğer oyunculara saygısızlık olur” dedi. 

TARAFTARA HAK VERDİ

Takımın defansif oynaması hakkındaki eleştirilere de değinen Santos, “Henüz oyun anlayışımı yüzde yüz yerleştirdiğimi söyleyemem. Ofansif anlamda yavaşız. Daha hızlı, akıcı ve hedef odaklı oynamalıyız. Daha göze hoş gelen futbol görmek istiyor herkes. Taraftara bu konuda hak veriyorum. Futbol basit! Gol yemeyin, gol atın. Fakat futbol anlayışını oturtmak basit değil. Kazanma alışkanlığını takıma aşılamaya çalışıyorum. İyi bir takım yüzde 80 kolektif, yüzde 20 bireysel oynar. Şu an biz yüzde 60 bireysel oynuyoruz” sözlerini kullandı.

UÇAR’DAN İDDİALI CEVAP: SEMİH BİR NESLİ CİTY’Lİ YAPABİLİR

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar, Semih Kılıçsoy hakkında gelen “Metin-Ali-Feyyaz gibi bir nesli Beşiktaşlı yapabilir mi?” şeklindeki soruyu, “Manchester City’li de yapabilir” diye cevapladı.

Öte yandan Samet Aybaba, “Hedefimiz  Muçi ve Al-Musrati gibi oyuncular almak. Yedi sekiz yabancı oyuncu alınacağına, iki üç tane kaliteli ismi tercih edeceğiz” dedi.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...