Beşiktaş'ın transfer planı net: Bonservis yok

- Güncelleme:
Beşiktaş'ın transfer planı net: Bonservis yok

Spor Haberleri

Siyah beyazlılar, ekonomiyi düşünerek ya kiralama yoluna gidecek ya da boştaki isimlere ağırlık verecek. Bu bağlamda Rebic ve Lanzini listede

MURAD TAMER'İN HABERİ - Yeni sezonda en büyük güvencesi Şenol Güneş olan Beşiktaş, mevcut kadroyu büyük oranda koruyup buna en az 3 takviye yapacak. Yaparken de ekonomisini ön planda tutacak. Yani bonservis bedeli ödemeden ya kiralama yoluna gidecek ya da bonservisi elinde olan tecrübeli oyunculara ağırlık verecek. Bu bağlamda şu ana kadar öne çıkan ve girişimde bulunulan iki oyuncu var. Ante Rebic ve Manuel Lanzini…

LANZİNİ BOŞTA

Milan forması giyen ve kadroda düşünülmeyen sol kanat oyuncusu Ante Rebic için kiralama teklifi yapıldı. Ancak İtalyan basınına göre kulübü satışa daha sıcak bakıyor ve beklenen rakam da en az 4-5 milyon avro. Lanzini ise Rebic’e göre daha avantajlı. Arjantinli 10 numaranın West Ham ile mukavelesi sona erdi ve bonservisi elinde bulunuyor. 30 yaşındaki isim gelecek tekliflere göre Beşiktaş’a cevabını bildirecek. 

SÜREÇ BAŞLADI

Beşiktaş’ta yeni sezon (Vodafone Park’taki maçlar için) kombinelerini yenileme süreci başladı. 6 Temmuz’a kadar devam edecek süreçte kombine yenileme fiyatları 4 bin 500 lira ile 35 bin lira arasında değişiyor.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...