Beşiktaşlı yıldız Fas'taki depreme yakalandı, o anları anlattı: İkinci kattan atlamayı düşündüm

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Beşiktaşlı yıldız Fas'taki depreme yakalandı, o anları anlattı: İkinci kattan atlamayı düşündüm

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Fas'ta 8 Eylül'de meydana gelen 7 büyüklüğündeki depreme milli takımıyla Fas'tayken yakalanan Beşiktaş'ın başarılı futbolcusu Omar Colley, felaket anında neler yaşadığını anlattı. O esnada korkudan dilinin tutulduğunu söyleyen Colley, "Ne zaman bir ses duysam, araba veya uçak sesi, sanki geri geliyormuş gibi hissediyorum" dedi.

Beşiktaş'ın Gambiyalı stoperi Omar Colley, 8 Eylül'de meydana gelen 7 büyüklüğündeki depreme milli takımıyla Fas'tayken yakalandı. Gambiya ile Afrika Uluslar Kupası Elemeleri için Fas'ta bulunan ve yaklaşık 3 bin kişinin hayatını kaybettiği depremi yaşayan Colley, felaket anlarını anlattı.

"İKİNCİ KATTAN ATLAMAYI DÜŞÜNDÜM"

BBC'ye konuşan ve "Uyuyordum, ne olduğunu anlamadan uyandım" diyen Colley, "Kabustan uyanmış gibiydim, panik atak geçiriyordum. Odamın kapısını açmaya çalıştım ama açamadım çünkü kapının önüne beton düşüyordu. Arka kapıyı açmaya çalıştım. İkinci kattan atlamayı düşündüm. Açamayınca resepsiyona gittim" dedi.

"KORKUDAN DİLİM TUTULDU"

Takım menajerinin kendisine iyi olup olmadığını sorduğunu, ama tek kelime bile edemediğini söyleyen başarılı stoper, "Korkudan dilim tutuldu. Yaşadıklarım, onca şeyden sonra tek başıma oturduğumda hala aklımdan çıkmıyor. Ne zaman bir ses duysam, araba veya uçak sesi, sanki geri geliyormuş gibi hissediyorum" ifadelerini kullandı.

Colley, İstanbul'a dönünce kulüp psikoloğuyla konuştuğunu, eşine olanları anlattığını, kız kardeşiyle ve Beşiktaşlı takım arkadaşlarıyla konuştuğunu söyledi ve bu konuşmaların kendisini daha iyi hissettirdiğini belirtti.

"Depremden 2 gün sonra Kongo ile oynadığımız maç iptal edilmedi" diyen Colley, "Sanırım bazen insan olduğumuzu unutuyorlar. Hayal kırıklığına uğradım" değerlendirmesinde bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...