Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'nin transfer politikası: Hem kaliteli hem hesaplı

- Güncelleme:
Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'nin transfer politikası: Hem kaliteli hem hesaplı

Spor Haberleri

Yıldız oyuncu arayışında olduklarını söyleyen siyah beyazlıların patronu, "Yeni transferlerde kulüp ve dünya ekonomisini dikkate almak önceliğimiz olacak" dedi.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, gazetemize yaptığı açıklamada yeni sezonun transfer politikası hakkında bilgiler verdi. Şu anda oturmuş bir kadroya sahip olduklarını, bu yüzden eksik bölgeye nokta atışı takviyeler yapacaklarını belirten Çebi, “Yeni sezon için şu anda dört oyuncuyu kadromuza katmayı düşünüyoruz. Beşiktaş’a yakışan kalitede isimlerle görüşmeler halindeyiz. Ancak bunu yaparken kulüp ve dünya ekonomisini dikkate almak önceliğimiz olacak” dedi.

TARAFTAR HEYECANLANACAK

Uçuk yıllık ücret isteyen oyuncularla görüşmeleri kestiklerini söyleyen Başkan, “Dünya ekonomisinde ne olacağını kestirmek zor. Pandemi diye bir gerçek yaşadık. Döviz kuru da ortada. Ben ve arkadaşlarım Beşiktaş’ın bir kuruşunun hesabını veriyoruz. Artık günümüzde oyuncu iki ay parasını almazsa sözleşmesini feshediyor. Bu yüzden kulübü zor durumda bırakacak sözleşmeler yapmayacağız ama taraftarımızı mutlu eden ve heyecanlandıran isimleri alacağız” diye konuştu.

REDMOND İMZAYA YAKIN

Sezon sonunda kiralık sözleşmesi bitecek olan Nathan Redmond'la yapılan görüşmelerin olumlu yönde ilerlediğini söyleyen Ahmet Nur Çebi, İngiliz yıldızın takımda kalmak istemesinin işlerini kolaylaştırdığını söyledi. 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...