Burak Yılmaz sürprizi! "Transfer edelim, zarar değil, fayda sağlar"

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Burak Yılmaz sürprizi! "Transfer edelim, zarar değil, fayda sağlar"

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Fortuna Sittard ile sezon sonu yollarını ayıracak olan Burak Yılmaz'ın Süper Lig'e döneceği iddia ediliyor. Emekli olacağı konuşulan tecrübeli oyuncunun en az 1 sene daha oynadıktan sonra veda edeceği öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan açıklama yaparak Fortuna Sittard'dan ayrılacağını söyleyen Burak Yılmaz'ın emekli olarak antrenör olacağı öne sürülmüştü.

Yakın zamanda Türkiye'ye dönecek olan 37 yaşındaki golcünün 1 sezon daha futbol oynama ihtimali olduğu konuşuluyor. Çıkan iddialara göre Beşiktaş  Teknik Direktörü Şenol Güneş'in bonservisini eline alacak olan Burak'ı kadrosunda istediği ve bunun için yönetime özel ricada bulunduğu belirtildi.

Burak Yılmaz sürprizi! "Transfer edelim, zarar değil, fayda sağlar"

BURAK YILMAZ SÜPER LİG YOLCUSU

Ahmet Nur Çebi'den tecrübeli oyuncunun alınması yönünde görüşme yaptığı öne sürülen Güneş'in Burak'ın tecrübesinden yararlanmak istediği ve emekli olduktan sonra kendisini antrenör olarak yanına alacağı öğrenildi. Tecrübeli hocanın Burak için "Bize zarar değil, katkı sağlar, tecrübesinden yararlanırız" dediği kaydedildi.

TFF 1. Lig'de şampiyon olarak Süper Lig'e çıkan Samsunspor'un da Burak için devreye gireceği konuşulsa da kendisinin Beşiktaş için hazırda beklediği aktarıldı.

BU VİDEO İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...