Beşiktaş'ta N’Sakala kadro dışı bırakıldı

Beşiktaş'ta N’Sakala kadro dışı bırakıldı

SPOR Haberleri

Sezon başından bu yana beklentilerin altında kalan N’Sakala son zamanlarda sosyal medya paylaşımlarıyla tepki çekmişti. Beşiktaş yönetiminin, disiplinsiz tavırları bulunan Demokratik Kongolu oyuncuyu kadro dışı bırakacağı öğrenildi.

MURAD TAMER

Millî takım kampında bulunan 31 yaşındaki oyuncu N'Sakala, İstanbul’a geldiğinde kadro dışı kararının tebliğ edilmesi planlanıyor. N’Sakala’nın devre arasında gönderilmesi gündemde.

TEKLİF BEKLENİYOR
Sezon sonunda birçok futbolcunun sözleşmesi sona erecek olan Beşiktaş’ta N’Sakala dışında devre arasında da takımdan ayrılacak isimler olacak.

Beşiktaş'ta N’Sakala kadro dışı bırakıldı
N'Sakala'nın devre arası gönderilmesi planlanıyor

Yönetim kadroda düşünülmeyen oyunculara kendine kulüp bulması için tebligatta bulunacak. Kadro dışında kalan oyuncular Lens, Douglas, Ljajic ile sakatlıkları sebebiyle ligin ilk yarısını kaçıran Hasic ile Atakan Üner’e iyi bir teklif gelmesi hâlinde yollar ayrılacak. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...