Beşiktaş'ta Nwakaeme sesleri! Görüşmeler başladı, imzalar yakın...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Beşiktaş'ta Nwakaeme sesleri! Görüşmeler başladı, imzalar yakın...

SPOR Haberleri

Son dakika Beşiktaş'ta Nwakaeme sesleri... Trabzonspor'un geçen sezonki şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Nijeryalı forvet, Siyah-Beyazlı yönetimle temas halinde. Sol açıkta N'Koudou'dan istediği verimi alamayan teknik direktör Şenol Güneş, Nwakaeme'nin transferini istemişti.

33 yaşındaki Anthony Nwakaeme'nin yeniden Spor Toto Süper Lig'e döneceği iddia edildi. İtalyan transfer duyumcusu Nico Schira kaynaklı habere göre; Beşiktaş, transfer için tecrübeli kanat oyuncusuyla görüşmelere başladı. 

33 yaşındaki oyuncuya 2024 yılına kadar sözleşme önerildiği belirtildi. 

TRABZONSPOR'LA ANLAŞAMAMIŞTI

Yıllık 3.5 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme isteyince Trabzonspor'la yeni sözleşmede anlaşamayan Nwakaeme, yaz transfer döneminde bedelsiz olarak Al-Fayha'ya transfer olmuştu.

Kanat oyuncusu Süper Lig kariyerinde çıktığı 120 maçta, 41 gol ve 36 asistlik katkı sağladı. 

Kariyerini Suudi Arabistan Ligi'nin Al-Fayha takımında sürdüren Nijeryalı oyuncu, bu sezon 6 maça çıktı ve 3 gol katkısı verdi.

https://twitter.com/NicoSchira/status/1607426979770388480   

Beşiktaş'ta Nwakaeme sesleri! Görüşmeler başladı, imzalar yakın...

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...