Beşiktaş'ta Santos transfer listesini verdi, operasyon başladı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Beşiktaş'ta Santos transfer listesini verdi, operasyon başladı

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Portekizli çalıştırıcıdan raporu alan siyah beyazlı yönetim en az dört oyuncuyu kadroya katmaya çalışacak. İlk hedef 1,95’lik dev stoper Yerry Mina

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş’ın başında bir haftada iki maça çıkan Fernando Santos, takımda gördüğü eksiklerin analizini yaptı. Portekizli çalıştırıcı, takviyeler için harekete geçmeyi bekleyen yönetime, transfer edilmesini istediği isimleri verdi. Santos’un listesinde daha önce çalıştığı ve yakından tanıdığı oyuncular da bulunuyor. Siyah beyazlı yönetim raporu alır almaz transfer için harekete geçti. İlk olarak Fiorentina’dan ayrılması gündemde olan 1,95’lik stoper Yerry Mina’ya gidildi.

DRAGOVİC YEDEKTE

Kolombiyalı stoperin sezon sonunda sözleşmesi biteceği için yüksek bir bonservis istenmiyor. Stoper transferinde yedekte tutulan isim ise Aleksandar Dragovic. Kızılyıldız forması giyen 32 yaşındaki oyuncu, transfer için hazır bekliyor. Öte yandan daha önce gündeme gelen Renato Sanches ve Fabio Carvalho için analiz ekibi olumsuz rapor verdi. İki oyuncuda da sakatlık riskinin fazla olması sebebiyle bu oyuncuların ismi çizildi.

KOLOMBİYA’NIN VAZGEÇİLMEZİ

Beşiktaş’ın stoperdeki önceliği olan Yerry Mina, Kolombiya Millî Takımı’nın da vazgeçilmezi. 29 yaşındaki oyuncu, son olarak Almanya ile oynanan maçta Galatasaray forması giyen Davinson Sanchez’i yedek bırakmıştı. 

GEÇMİŞ OLSUN AMİR

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, sol diz ön çapraz bağ yaralanması sebebiyle ameliyat edilen Amir Hadziahmetovic’i ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletti. Santos, Sağlık Kurulu Koordinatörü Doç. Dr. Kerem Ülkü’den oyuncunun durumuyla ilgili bilgi aldı. 

REBİC VE GHEZZAL UMUDU

Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu’nda Eyüpspor’u 4-0 yenen Beşiktaş’ta, Rebic ve Ghezzal’ın performansı yüzleri güldürdü. Gönderilmeye aday isimler arasında bulunan iki oyuncu, performanslarıyla Fernando Santos’u da memnun etti. Öte yandan iki oyuncuyla birçok takımın ilgilendiği öğrenildi.

SAMET AYBABA AÇIKLADI

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Rus basınına yaptığı açıklamada Lokomotiv Moskova forması giyen Anton Miranchuk’un listelerinde olduğunu söyledi. On numarada ve kanatlarda da forma giyebilen 28 yaşındaki futbolcu bu sezon 24 maça çıkarken 4 gol, 5 asistlik performans sergiledi.

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...