Beşiktaş'ta sürpriz Ghezzal gelişmesi! Cezayirli oyuncu Şenol Güneş ile görüştü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Beşiktaş'ta sürpriz Ghezzal gelişmesi! Cezayirli oyuncu Şenol Güneş ile görüştü

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş'ın İstanbulspor ile oynayacağı maç öncesi Rachid Ghezzal'ın kadroya alınacağı öğrenildi. Cezayirli yıldızın Şenol Güneş ile görüşerek ilk 11'de oynamak istediği konuşuluyor.

Beşiktaş'ta bu sezon sakatlığından dolayı uzun süre sahalardan uzak kalan Rachid Ghezzal'ın İstanbulspor ile oynanacak mücadelenin kadrosuna alınacağı belirtildi.

Cezayirli oyuncunun ilk 11'de olmak istediğini Şenol Güneş'e iletse de Ghezzal'ın karşılaşmaya yedek başlayacağı aktarıldı. Antalyaspor ile oynanan maçta oynaması beklenen Ghezzal, ısınma esnasında sakatlanarak soyunma odasına gitmişti.

Beşiktaş'ta sürpriz Ghezzal gelişmesi! Cezayirli oyuncu Şenol Güneş ile görüştü

GHEZZAL 6 MAÇA ÇIKTI

Bu hafta takımla beraber çalışan Ghezzal'ın kendisini iyi hissettiği ve şans verilmesi halinde İstanbulspor maçında oynayabileceği aktarıldı. 2022-2023 sezonunda yaşadığı sakatlıklardan dolayı istediği etkiyi yapamayan Cezayirli yıldız, sadece 6 maça çıkarak 2 gol atıp, 1 asist yaptı.

Siyah beyazlı forma ile 3 kupa kaldıran Ghezzal, 2020-2021 sezonunda elde edilen Süper Lig şampiyonluğunda büyük pay sahibi olmuştu. Leicester City'den kiralanan 30 yaşındaki oyuncunun daha sonrasında 3 milyon euro karşılığında bonservisi alınmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...