Beşiktaş'ta yaprak dökümü... Josef'in ardından Atiba ve N'Koudou ile de yollar ayrıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Beşiktaş'ta yaprak dökümü... Josef'in ardından Atiba ve N'Koudou ile de yollar ayrıldı

SPOR Haberleri

Son Dakika Beşiktaş haberleri... Ara transferde Amir Hadziahmetovic, Omar Colley, Onur Bulut ve Aboubakar'ı kadrosuna katan Beşiktaş'ta Josef'in ardından Atiba ve N'Koudou ile de yollar ayrıldı. Çin'e giden Josef'in ardından siyah-beyazlı yönetim iki futbolcunun da sözleşmelerini feshetme kararı aldı.

Beşiktaş’ta sezonun geri kalan bölümü için kadro yapılanması devam ediyor. Çin'e transfer olan Brezilyalı orta Josef de Souza’nın ardından kulüp efsanesi Atiba Hutchinson ve istikrarsız Kevin N’Koudou ile yollar ayrılıyor.

Siyah-beyazlı yönetim sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan iki futbolcuynun sözleşmesini feshetme kararı aldı. Bu yaz sözleşmesi biten 40 yaşındaki Atiba'nın 2022 Dünya Kupası'nda Kanada forması giymesi için sözleşmesi uzatılmıştı.

https://twitter.com/mansiz26/status/1625847319949180929

ATİBA TEKNİK EKİBE KATILABİLİR

2013’te PSV Eindhoven’den transfer edilen 40 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş’ta 10. sezonunu yaşıyordu. Atiba 3 Süper Lig, 1 Ziraat Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupası zaferi yaşadı. Teknik direktör Şenol Güneş'in Atiba'yı ekibinde görmek istediği gelen haberler arasında...

Beşiktaş’ta 333 maça çıkan Kanadalı oyuncu, siyah beyazlı takımda en fazla forma giyen yabancı oyuncu olarak da tarihe geçti. Siyah-beyazlı takıma 2019-20 sezonunun başında İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham'dan transfer olan Kevin N'Koudou ise 107 maçta forma giyerken 21 gol ve 9 asist kaydetti.

Beşiktaş'ta yaprak dökümü... Josef'in ardından Atiba ve N'Koudou ile de yollar ayrıldı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...