Sam Adekugbe Galatasaray'da! Hatayspor'un Kanadalı sol beki Aslan oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sam Adekugbe Galatasaray'da! Hatayspor'un Kanadalı sol beki Aslan oldu

SPOR Haberleri

Galatasaray, Hatayspor'un ligden çekilmesiyle Kanadalı sol bek Sam Adekugbe'yi kadrosuna kattı. Sarı-Kırmızılılar 28 yaşındaki Kanadalı sol bekle kesin anlaşma sağlamıştı. Transfer resmen açıklandı. Sezonun geri kalan kısmında Galatasaray'ın sol bek rotasyonu Kazımcan Karataş, Leo Dubois ve Sam Adekugbe'den oluşacak.

Galatasaray Nicolo Zaniolo'dan sonra Sam Adekugbe'yi de bitirdi.

Kahramanmaraş merkezli,10 ilde yıkıcı hasara neden olan depremin ardından Türkiye Futbol Federasyonu, ligden çekilen takımlardan alınan yabancı futbolcuların oynaması şartıyla yabancı kuralını 9+2 olarak güncellemişti. 

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1626326912518746126

Galatasaray transferi resmen açıklarken Adekugbe'nin "Önemli olan yardım edip kenetlenmemiz çünkü biliyoruz ki biz beraberken daha güçlüyüz" sözleri paylaşıldı.

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALIK

Galatasaray da Sam Adekugbe için Hatayspor ile anlaşma sağlamıştı. 28 yaşındaki Kanadalı sol beki sezon sonuna kadar kiralık olarak oynatacak olan Sarı-Kırmızlılılar, futbolcunun maaşını ödeyecek.

Galatasaray sezon sonu isterse, 1,2 milyon euroluk bu maddeyi kullanarak, Sam Adekugbe'nin bonservisini alabilecek. 2022 Dünya Kupası'nda Kanada Milli Takımı forması giyen Adekugbe bu sezon Süper Lig'de de 18 maça çıktı.

Hatayspor'un 2021 yılının Ağustos ayında Norveç ekibi Valerenga'dan 400 bin euroya transfer ettiği Adekugbe, bu sezon Süper Lig'de 18 maçta 1369 dakika görev yaptı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...