Beşiktaş'ta yenilgi sonrası soyunma odasında isyan

Beşiktaş'ta yenilgi sonrası soyunma odasında isyan

SPOR Haberleri

Siyah beyazlı futbolcular Kasımpaşa maçı sonrası kötü oynadıklarını kabul etse de "Hakem oyunumuzu düşürdü" diyerek tepki gösterdi.

MURAD TAMER

Beşiktaş'ın sahasında Kasımpaşa'ya 3-0 kaybettiği maç sonrası soyunma odasında isyan vardı. Siyah beyazlı futbolcular kötü oynadıklarını kabul ettiler ancak hakem kararlarının da oyunlarını düşmesinde büyük rol oynadığını dile getirdiler. Özellikle kaleci Ersin Destanoğlu soyunma odasında duruma en çok tepkili olan isimdi. Genç kaleci, "Larin'in Trabzonspor maçında yaptığından ne farkı var?" diyerek Muleka'nın kendisini yere attıktan sonra yüzüne yaptığı müdahaleye kırmızı çıkmamasına isyan etti. .

Beşiktaş'ta yenilgi sonrası soyunma odasında isyan

OYUN HEP DURDU

Kendilerine kartların kolay çıkarken rakiplerin cezasız kalmasından yakınan siyah beyazlı oyuncular, "Oyuna güzel başlıyoruz ama hakemlerle de mücadele etmek zorunda kalıyoruz. Bu da oyunumuzu kötü etkiliyor" diyerek Teknik Direktör Valerien Ismael'e serzenişte bulundu. Fransız teknik adam da rakip oyuncuların sürekli yerde kalmaları ve hakemin de buna göz yumarak oyunu durdurması sebebiyle dördüncü hakeme "Tempomuzu düşürmeye çalışıyorlar" diyerek tepkide bulunduğu öğrenildi.  

BEŞİKTAŞ'A HİZMETE DEVAM

Beşiktaş Kulübü’nün geleneksel iftar daveti Vodafone Park’ta spor, iş, sanat ve siyaset dünyasını buluşturdu. Geceye Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma da katılırken bir konuşma yapan Çebi, "Ramazan Ayı bir aydır ama 11 ayın sıkıntısını unutturan bir aydır. İslam alemi için, bizler için kardeşliğin, birlikteliğin daha da arttığı zaman dilimidir” derken, mayıs ayındaki seçim için de, "Beşiktaş'a hizmete devam" diyerek aday olacağının sinyalini verdi. Çebi, düzeltilmesi gereken yönleri olmakla birlikte yeni spor yasasının Türk futboluna faydalı olacağını ifade etti.

Beşiktaş'ta yenilgi sonrası soyunma odasında isyan

ISMAEL BEĞENDİ

Beşiktaş'ın Kasımpaşa'ya 3-0 kaybettiği maçta ikinci yarı oyuna dahil olan Emirhan İlkhan görüntüsüyle alkış topladı. Teknik direktör Valerien Ismael'in, skor katkısı yapamasa da mücadelesi ve hücum hattına hareket katması sebebiyle Emirhan'ı tebrik ettiği öğrenildi.

LENS GÖBEK YAPTI

Beşiktaş'ın kadro dışı kalan oyuncuları N’Sakala, Douglas, Ljajic ve Lens takımdan ayrı antrenman yapmaya devam ediyor. Lens'in fazla kiloları dikkat çekerken, sözleşmesi bitecek olan dört oyuncunun ayrılmasıyla 5 milyon avro kulübün kasasında kalmış olacak.

Beşiktaş'ta yenilgi sonrası soyunma odasında isyan


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...